Stichting Bevrijdingsfestival Utrecht – Bestuursleden

Onbezoldigde vacature | Organisatie: Stichting Bevrijdingsfestival Utrecht | Functie: Bestuursleden | Plaats: Utrecht | Omvang: 1-2 uur per week | Sluitingsdatum: 20/12/2017


Sinds 1993 organiseert Stichting Bevrijdingsfestival Utrecht ieder jaar op 5 mei het Bevrijdingsfestival Utrecht. Dit grootschalige, gratis toegankelijke publieksevenement trekt jaarlijks ruim 30.000 bezoekers in park Transwijk. Bevrijdingsfestival Utrecht is één van de veertien landelijke Bevrijdingsfestivals die worden georganiseerd onder de paraplu van het Nationaal Comité 4 en 5 mei. Naast een uitgebreid muziekprogramma (afgelopen jaar onder andere Blaudzun, Kenny B, Room Eleven en My Baby) biedt het festival debatten, kinderactiviteiten, een festivalmarkt en diverse andere speciale projecten.

Het Bevrijdingsfestival Utrecht zoekt twee

Bestuursleden

Een bestuurslid met kennis van fondsenwerving en relatiemanagement
Een bestuurslid dat ervaring heeft met festivals dan wel grootschalige evenementen en kennis van zaken heeft op het gebied van fondsenwerving en relatiemanagement. Naast de algemene bestuurstaken zal dit bestuurslid zich met name bezig houden met de ondersteuning van het projectteam op het gebied van fondsenwerving en relatiemanagement.

Een bestuurslid met kennis van Food & beverage (horeca)
Een bestuurslid dat ervaring heeft met festivals dan wel grootschalige evenementen en kennis van zaken heeft op het gebied van food & beverage (horeca). Naast de algemene bestuurstaken zal dit bestuurslid zich met name bezig houden met de ondersteuning van het projectteam op het gebied van food & beverage.

Overige functie-eisen voor beide vacatures:

  • minimaal HBO niveau
  • beschikt over een uitgebreid zakelijk en/of maatschappelijk netwerk en is bereid dat in te zetten voor de organisatie
  • beschikbaar voor maandelijks regulier overleg en frequenter overleg rond het festival
  • affiniteit met het gedachtegoed van de bevrijdingsfestivals

Geboden:
Een uitdagende bestuursfunctie binnen een organisatie met een groot netwerk. Het bestuur is toezichthoudend en ontvangt geen vergoeding voor de werkzaamheden. De feitelijke organisatie van het festival vindt plaats door een projectteam onder leiding van de festivaldirecteur.

Informeren en reageren:
Voor meer informatie over de functies kunt u contact opnemen met Machteld Smits (voorzitter) via vacature@bevrijdingsfestivalutrecht.nl.

Indien u geïnteresseerd bent, kunt u uw cv en motivatie (uiterlijk 20 december 2017) sturen naar Machteld Smits via vacature@bevrijdingsfestivalutrecht.nl.

www.bevrijdingsfestivalutrecht.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,