Stedelijk Museum Schiedam – Coördinator Publieksactiviteiten

Vacature | Organisatie: Stedelijk Museum Schiedam | Functie: Coördinator Publieksactiviteiten | Plaats: Schiedam | Omvang: 28 uur | Sluitingsdatum: 26/11/2017


Het Stedelijk Museum Schiedam is een door liefhebbers gekoesterd museum voor moderne en hedendaagse kunst én een innovatief stadsmuseum.

Om ons kleine en enthousiaste team te versterken zoeken we per 1 januari 2018 een:

Coördinator publieksactiviteiten

28 uur per week

De coördinator bedenkt, organiseert en begeleidt de activiteiten en evenementen van het museum. Bij tentoonstellingen, maar ook los daarvan. Van een debat bij de Volkskrant Beeldende Kunst Prijs tot een ijssculpturenshow tijdens de kerstdagen, van een lezing van Marije Vogelzang bij de tentoonstelling ‘Sticky Business’ tot een Volkskeuken met verhalen uit de stad, van een opening van stanley brouwn tot pop up lezingen over suiker in wijk- en winkelcentra, van een stadswandeling tot een vaandeloptocht. Daarnaast help je Schiedammers die zelf een tentoonstelling of activiteit in het museum organiseren.

Dagelijks wordt je wakker met creatieve en onconventionele ideeën. Je bent van nature nieuwsgierig naar andere mensen en legt makkelijk contact met hen. Je kan tien ballen tegelijk in de lucht houden, je regelt tot in detail wat er nú moet gebeuren, maar plant tegelijkertijd voor de langere termijn. Je bedenkt voor (bijna) alles een oplossing en ziet overal kansen. Je spreekt en schrijft goed Nederlands. Budgetten beheren is geen probleem. En natuurlijk heb je affiniteit met moderne en hedendaagse beeldende kunst en stadsgeschiedenis. Schiedam is of wordt je (tweede) thuis. Je hebt al minimaal drie jaar werkervaring in een soortgelijke functie.

De functie is ingedeeld in schaal 8 (minimaal € 2.297 – maximaal € 2.940 bij 36 uur). De arbeidsovereenkomst is in eerste instantie voor één jaar en als het goed gaat wordt deze verlengd.

De eerste gesprekken vinden plaats op vrijdag 1 december (ochtend), de vervolggesprekken op vrijdag 8 december 2017 (middag).

Heb je vragen?
Mail dan naar Deirdre Carasso, directeur (carasso@stedelijkmuseumschiedam.nl).

Wil je solliciteren?
Stuur dan je brief + CV naar Lotte Poortman (lotte.poortman@stedelijkmuseumschiedam.nl).

www.stedelijkmuseumschiedam.nl


, , , , , , , , , , , , , , , ,