SPRING Performing Arts Festival – Marketeer

Vacature | Organisatie: SPRING Performing Arts Festival | Functie: Marketeer | Plaats: Utrecht | Omvang: 3-5 dagen per week | Sluitingsdatum: 10/12/2017


SPRING Performing Arts Festival is het toonaangevende, internationale festival voor theater, dans en performance in Utrecht. Het festival presenteert nieuwe ontwikkelingen in de hedendaagse podiumkunsten. SPRING stimuleert enerzijds de groei en ontwikkeling van jonge, veelbelovende kunstenaars en anderzijds theater, dans en cross-over als kunstvormen. Het programma is op het scherpst van de snede, radicaal, experimenteel en avontuurlijk. De zesde editie van SPRING vindt plaats van 17 tot en met 26 mei 2018. Gedurende 10 dagen staan er ruim 130 voorstellingen in theaterzalen en in de publieke ruimte in Utrecht.

SPRING zoekt een:

Marketeer

m/v | 3-5 dagen per week | januari tot en met juni 2018

Functieomschrijving
De marketingafdeling van SPRING heeft als doel een zo groot en breed mogelijk publiek te werven voor de avontuurlijke, radicale voorstellingen die op het programma staan. De Marketeer draagt zowel op strategisch als op uitvoerend niveau bij aan de positionering en promotie van SPRING Festival als geheel en de voorstellingen in het bijzonder. Je gaat samenwerkingsverbanden aan met partners in de cultuurwereld en met organisaties in Utrecht en slaat daarbij een brug tussen inhoud en commercie. Je houdt je bezig met doelgroepenmarketing en persbenadering en genereert online en offline publiciteit voor de voorstellingen van het festival. Daarnaast bedenk je nieuwe manieren om meer of nieuw publiek te trekken en voert deze ook uit.

Profiel
Voor deze functie zoeken we iemand met HBO/WO werk- en denkniveau die een relevante werkervaring heeft in cultuurmarketing. Je kent SPRING festival en kan de waarden van het festival overbrengen op anderen. Je bent enthousiast, representatief en hebt overtuigingskracht in woord en geschrift. Je bent op de hoogte van nieuwe trends en initiatieven en kan daarop inhaken. Je hebt ervaring met doelgroepenmarketing en kan daarbij out of the box denken. Daarnaast heb je affiniteit met (podium)kunsten en een uitstekende beheersing van Nederlandse en Engelse taal. Je bent zelfstandig, pro-actief en gaat gestructureerd te werk. Je kan functioneren in een hectische omgeving en bent bereid om in aanloop en tijdens het festival lange(re) dagen te draaien.

Geboden
SPRING biedt een dynamische werkomgeving in een informele sfeer met korte lijntjes. We bieden een klusprijs op basis van een dagtarief afhankelijk van kennis en ervaring. Periode: januari tot en met juni 2018 (in overleg: januari-februari drie dagen per week, maart-april vier dagen per week, mei fulltime, juni twee dagen per week). SPRING volgt de cao Nederlandse Podia.

Enthousiast? Reageer!
Stuur je sollicitatie (motivatiebrief + CV met als onderwerp: ‘Vacature Marketeer’) aan Laura Reijnders, Hoofd Marketing & Communicatie via vacature@springutrecht.nl.

Reageren kan tot zondag 10 december 2017. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Laura Reijnders via het genoemde e-mailadres of telefoonnummer 030-2332032.

www.springutrecht.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,