Noordje – Medewerker Sales & Marketing

Vrijwilligers-vacature | Organisatie: Noordje | Functie: Medewerker Sales & Marketing | Plaats: Amsterdam | Omvang: paar uur per week | Sluitingsdatum: geen


Noordje (2007) is een non-profit organisatie in Amsterdam Noord. We organiseren kunst, cultuur en taalprojecten voor kinderen en jongeren die hiermee van huis uit niet vanzelfsprekend in aanraking komen. We bereiken deze kinderen op scholen, op locatie en in de wijk. Noordje is partner van de internationale 826 Schrijflaboratoria, waarvan schrijver Dave Eggers in Amerika de initiatiefnemer is. We werken samen in de vorm van projecten en uitwisseling.

Noordje heeft ook een eigen winkel, de Z-store, waar je bijzondere spullen kan kopen voor Geheime agenten en Superhelden.

Medewerker Sales & Marketing

Wat zoeken wij?
Een enthousiaste, gedreven en inspirerende collega die zich een paar uur per week vrijwillig wil inzetten om deze stichting meer naamsbekendheid te geven. Je zult veel bezig zijn met het telefonisch benaderen van bedrijven voor sponsoring. Heb je een achtergrond in marketing & sales? Of ben je nog bezig met een studie in die richting? Dan is dat een grote pre! Jouw input waarderen wij enorm en we zijn daar ook nieuwsgierig naar.

Wat bieden wij?

  • De kans om deze ervaring op je CV toe te voegen.
  • Je maakt deel uit van een gezellige, kleine, innoverende, dynamische organisatie met veel mooie en bijzondere projecten, inspirerende kunstenaars, betrokken vrijwilligers en enthousiaste kinderen.
  • Ruimte om op je eigen manier te werk te gaan.
  • Een inspirerende werkomgeving in Amsterdam Noord in een voormalige brandweerkazerne.
  • Onkostenvergoeding is mogelijk.

Spreekt dit je aan?
Dan graag je reactie naar pien@noordje.nl onder vermelding van ‘Vacature Sales & Marketing’. Of per post naar Noordje, Zamenhofstraat 14B, 1022 AC Amsterdam. Voor informatie bel je met 020-6328236 of mail je naar Pien. Kijk ook op onze website en facebookpagina.

www.noordje.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , ,