Museum Boijmans Van Beuningen – Eerste Medewerker Bediening

Vacature | Organisatie: Museum Boijmans Van Beuningen | Functie: Eerste Medewerker Bediening | Plaats: Rotterdam | Omvang: 32 uur | Sluitingsdatum: 01/12/2017


Museum Boijmans Van Beuningen is een museum met collecties op wereldniveau. Het museum bezit een unieke verzameling en organiseert tentoonstellingen in binnen- en buitenland. Jaarlijks ontvangt het museum zo’n 300.000 bezoekers. Meer dan een miljoen mensen volgen ons via social media en bezoeken de collectie en de activiteiten hieromheen online. Met de bouw van het eerste publiek toegankelijke museumdepot ter wereld, breekt er een nieuwe fase aan in de geschiedenis van het museum. In Depot Boijmans Van Beuningen wordt de achterkant van het museale werk zichtbaar gemaakt voor het publiek. We verwachten hier vanaf 2020 ca. 100.000 bezoekers per jaar.

De afdeling horeca is verantwoordelijk voor de service en kwaliteit van twee horecagelegenheden en een breed scala aan evenementen. Voor ons full service lunchrestaurant met 180 couverts zijn wij op korte termijn op zoek naar

Eerste Medewerker Bediening (m/v)

32 uur per week

Profiel
Je bent een geboren gastheer/-vrouw met een goed ontwikkeld empathisch vermogen, je bent gastgericht, stressbestendig en je weet jouw team positief te motiveren en te inspireren. Een ondernemende instelling combineer je met theoretische en praktische kennis van het vak en bovendien ben je in het bezit van een flinke dosis mensenkennis. Je maakt onderscheid tussen hoofd- en bijzaken en je houdt het overzicht op soms drukke, hectische dagen.

Taken en verantwoordelijkheden
Je bent verantwoordelijk voor een gastvrij ontvangst van alle gasten en bent met jouw team het visitekaartje van het museum. Je zorgt voor een efficiënte uitvoering van de verschillende taken in de bediening en coördineert deze. Je werkt actief mee en stuurt bedieningsmedewerkers in de verschillende wijken aan, je geeft leiding aan vier tot zes collega’s. Je bent secuur en je wilt alles tot in detail regelen. Je reageert adequaat op de verwachtingen, behoeften en wensen van de uiteenlopende gasten. Je beheert voorraden, geeft instructies aan medewerkers, controleert reserveringen, plaatst bestellingen en bent verantwoordelijk voor een kloppende financiële dagsluiting.

Functie-eisen

  • je bent gastvrij, enthousiast, oplossingsgericht en doortastend
  • kennis van verschillende koffiebereidingen is een must
  • kennis van wettelijke richtlijnen op het gebied van bedrijfshygiëne, voedingsmiddelen hygiëne (HACCP), persoonlijke hygiëne en veiligheid
  • bekend met (horeca) kassasystemen
  • minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie
  • minimaal een relevant afgeronde MBO opleiding
  • ervaring in de culturele sector is een pré

Wij bieden
Een interessante functie in een aantrekkelijke werkomgeving bij een museum van wereldklasse. Een arbeidsovereenkomst voor – in eerste instantie – een jaar. Salariëring vindt plaats volgens de Leisure CAO en is marktconform.

Sollicitatie
Reageer uiterlijk 1 december 2017 via vacature.boijmans.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Stefan Leatemia via leatemia@boijmans.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

www.boijmans.nl


, , , , , , , , , , , , , , , ,