Kunstveiling – Art Handler

Vacature | Organisatie: Kunstveiling | Functie: Art Handler | Plaats: Amsterdam | Omvang: 24 uur | Sluitingsdatum: 11/12/2017


KUNSTVEILING ZOEKT…

een energieke ART HANDLER

die ons online veilinghuis voor kunst en design in Amsterdam Zuidoost voor 24 uur per week komt versterken.

Je ondersteunt ons met de volgende werkzaamheden
Jouw werkzaamheden bestaan uit coördinatie van alle product- en communicatie-stromen op de afdeling logistiek. Je bent verantwoordelijk voor de logistieke afhandeling van kunstwerken vanaf het tijdstip van aankomst bij de veiling totdat deze verkocht en vrijgegeven zijn aan een nieuwe eigenaar.

Concreet houdt dat in dat je assisteert bij het laden en lossen van uitgaande en binnenkomende kunst. Je ontvangt binnengekomen kunstwerken zorgvuldig en plaatst ze op de juiste plekken. Ook maak je verkochte werken verzend / bezorgklaar en regel je de communicatie rondom het transport. Je hebt tevens contact met klanten die werken komen halen. Je let op schades en voorkomt deze zoveel mogelijk en daarnaast ontlijst je werken bij glasbreuk. Verder zorg je regelmatig voor het afvoeren van het afval en draag je, samen met de zakelijk manager, zorg voor de voorraad van de afdeling.

Functie-eisen

  • MBO/HBO werk- en denkniveau.
  • Enige jaren relevante werkervaring in een professionele en commerciële organisatie.
  • Klantgericht, representatief, communicatief en dienstverlenend.
  • Bekend met basis computervaardigheden.
  • Technisch inzicht, hardwerkend en tegelijk accuraat en zorgvuldig.
  • Proactief en zelfstandig werkend in teamverband.
  • Stressbestendig.
  • Goede beheersing, mondeling en schriftelijk, van de Nederlandse taal.
  • In bezit van rijbewijs.

Wie zijn wij
Wij veilen kunst en design in het Nederlands taalgebied via ons online veilingplatform. Onze veiling is openbaar voor zowel professionals in de kunsthandel als voor startende kopers en verkopers. Wij bieden onze klanten een platform voor kwalitatieve en toegankelijke kunst. Waarden die wij hoog in het vaandel dragen zijn: klantgerichtheid, professionaliteit, betrouwbaarheid, kwaliteit, kennis, zichtbaarheid en toegankelijkheid.

Wat bieden wij
Wij bieden een parttime functie (0,6 fte) in een jong, dynamisch veilinghuis dat gerund wordt door een klein en enthousiast team (acht personen) van kunst en e-commerce professionals. Werktijden bespreken we in overleg en het salaris is marktconform.

Heb je interesse in deze functie, dan kan je jouw motivatie en cv per mail sturen naar: veilingmeester@kunstveiling.nl, gericht aan Judith Konz zakelijk manager. Voor vragen kan je bellen met Judith via: 020-7372473

www.kunstveiling.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,