Vis à Vis – Stagiair(e) Productie

Stage-vacature | Organisatie: Vis à Vis | Functie: Stagiair(e) Productie | Plaats: Almere | Omvang: 3 dagen per week | Sluitingsdatum: geen


Theatergezelschap Vis à Vis is op zoek naar een

Stagiair(e) Productie

voor de nieuwe winterproductie in 2018

Theatergezelschap Vis à Vis maakt al 27 jaar uniek theaterspektakel op locatie. Luchtige comedy, verbluffend spektakel en vernuftige verhaallijnen leiden het publiek met een knipoog langs de afgrond van zware dilemma’s. In al het theatrale geweld blijft de kleine menselijke maat de hoofdrol spelen.

In co-productie met De Jongens gaan we in ons nieuwe restaurant ‘De Rode Haring’ de voorstelling ‘ANTARCTICA’ neerzetten. Het publiek koopt een all-in ticket (reis, verblijf en diners) voor een ‘Flash- Trip Antarctica’. Daar wacht hen een warm onthaal in de restauratie, annex entertainmentlounge, annex slaapzaal. Voor deze nieuwe voorstelling zoeken we een enthousiaste stagiaire die op zoek is naar een uitdagende stage in het locatietheater.

Stageperiode
Van november 2017 tot en met maart 2018, drie dagen per week. (Mocht je een deel van de periode beschikbaar zijn, dan kun je ook op deze vacature reageren.) In de aanloop naar de voorstelling zijn de werkdagen en -tijden hoofdzakelijk overdag van woensdag tot en met vrijdag. Vanaf februari werk je voornamelijk in de middag- en avonduren van donderdag tot en met zaterdag.

Wij zijn op zoek naar
Een stagiair(e) met een relevante opleiding op minimaal HBO niveau, 3e of 4e jaars. Je hebt affiniteit met (productie van) (buiten)theater, verantwoordelijkheidsgevoel en uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent accuraat, praktisch, flexibel en creatief en kan goed zelfstandig werken. Je bent in bezit van een rijbewijs.

Taken
Als stagiaire productie ben je betrokken bij het productieproces van de voorstelling en ondersteun je de productieleider op de volgende gebieden:

  • Je bent onderdeel van een productieteam waarbij je meedenkt en ondersteunt waar nodig.
  • Planning en uitvoering publieksbegeleiding (vrijwilligers).
  • Ontvangst en aanspreekpunt voor publiek.
  • Inventariseren en aanschaf benodigdheden voorstelling.
  • Overige ondersteuning van productieleider waar nodig. Denk aan veiligheid, planningen of schema’s.

Wij bieden
Een unieke stage in een avontuurlijke omgeving op een bijzondere locatie. Een samenwerking met een team van passievolle mensen die gezamenlijk een spraakmakende voorstelling willen maken. Je ontvangt een stage vergoeding van €180,- per maand, reiskosten en lunch/diner. Bekijk je toekomstige stageplaats in een 360 rondleiding.

Oud stagiaires over hun stage bij Vis à Vis
“Vis à Vis is een hele fijne stageplek, waar je heel erg veel van kan leren door de enorme diversiteit. Toch is het beste van Vis à Vis het gezellige team waar je warm wordt ontvangen en met zijn allen toewerkt naar een prachtig resultaat.”
“Vis à Vis is een unieke, leuke, spannende, intrigerende en bovenal gezellige stageplek. Geen dag is hetzelfde, en de voldoening van zoveel enthousiast publiek is fantastisch.”

Contact
Bij interesse kun je contact opnemen met Klaartje Wierbos. Telefoonnummer: 036-536 99 33 (maandag t/m donderdag), of stuur een e-mail met motivatie naar: klaartje.wierbos@visavis.nl.

www.visavis.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , ,