Taartrovers Film Festival – Stagiair(e) Productie of Publiciteit

Stage-vacature | Organisatie: Taartrovers Film Festival | Functie: Stagiair(e) Productie of Publiciteit | Plaats: Amsterdam | Omvang: Fulltime | Sluitingsdatum: 05/11/2017


Het Taartrovers Film Festival (voorheen het Fantastisch Kinderfilm Festival) is een festival vol verbeelding voor jonge kinderen van twee tot negen jaar, met een bijzondere aandacht voor film, spel, vormgeving en onderzoek. Komend jaar (januari tot en met april 2018) reist het festival met een fantastisch filmprogramma en een speciaal hiervoor ontworpen interactieve tentoonstelling langs maar liefst elf filmhuizen door het hele land!

Stage / werkervaringsplek
productie en publiciteit

Voor komende editie zijn wij op zoek naar een productieassistent én een publiciteit assistent die vanaf midden oktober / begin november 2017 ons team komen versterken. Lijkt het jou leuk om deel uit te maken van een enthousiast en gedreven team, kinderen een unieke beleving te bezorgen, je netwerk uit te breiden en in meerdere filmtheaters verspreid door heel Nederland een uniek festival neer te zetten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees hieronder meer over de beschikbare functies.

Stage / Werkervaringsplek productie
Voor de functie van productieassistent zijn wij op zoek naar iemand voor minimaal drie maanden fulltime in de periode oktober 2017 tot en met april 2018. Hij/zij ondersteunt de productieleider gedurende de (pre)productie van het festival, onderhoudt het contact met de filmtheaters, coördineert deels de op- en afbouw van het festival op meerdere locaties, werft en stuurt de vrijwilligers aan en richt zich op meer uiteenlopende productionele werkzaamheden. Hou je van aanpakken, vind je het leuk om vrijwilligers aan te sturen en wijk je niet voor verantwoordelijkheid? Kun je snel schakelen en met onverwachte situaties om gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Stage / Werkervaringsplek publiciteit
Voor de functie van publiciteit assistent zijn wij op zoek naar iemand voor minimaal drie maanden fulltime in de periode oktober 2017 tot en met april 2018. Hij/zij ondersteunt de publiciteitsafdeling en onderhoudt contact met de pers, een externe pr-bureau, mediapartners en filmtheaters. Ook zal de publiciteit assistent verantwoordelijk zijn voor het mede-bedenken en maken van social- en online beeldcontent en het bijhouden van de website. Hiernaast zal de publiciteit assistent verschillende acties en prijsvragen opzetten en afhandelen en publiciteitsteksten schrijven. Vanaf eind december zal hij/zij naast het vaste takenpakket als publiciteit assistent lichte productionele werkzaamheden verrichten en meereizen met het festival naar verschillende locaties. Houd je van aanpakken en is overzicht houden een tweede natuur voor je? Vind je het leuk om contact te houden met theaters uit heel Nederland, ga je gestructureerd te werk en spring je graag bij op de vloer als het nodig is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor beide functies zoeken wij iemand die

  • Enthousiast, creatief en gemotiveerd is.
  • Een HBO-opleiding of universitaire studie volgt of heeft afgerond.
  • Communicatief sterk is, zowel in woord als geschrift.
  • Verantwoordelijkheidsgevoel heeft en zelf initiatief neemt.
  • Goede kennis heeft van Microsoft Office (en als publiciteit assistent van Content Management Systems, en bij voorkeur Photoshop en Indesign).
  • Beschikbaar is in de periode oktober / november 2017 tot en met april 2018, waarvan minimaal drie maanden fulltime vanaf januari tot en met maart 2018.
  • Als je in het bezit bent van een rijbewijs B is dat een pre.

Stagevergoeding: € 300,- per maand op basis van fulltime werkweek. Kijk op onze website voor meer informatie over het festival en over de vacatures.

Je kunt je sollicitatiebrief met cv richten aan: Cees Martens onder vermelding van ‘Productiestage’ of ‘Publiciteitsstage’, cees@taartrovers.nl.

www.fantastischkinderfilmfestival.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,