SPRING Performing Arts Festival – Stagiair(e) Productie

Stage-vacature | Organisatie: SPRING Performing Arts Festival | Functie: Stagiair(e) Productie (stage of werkervaringsplek) | Plaats: Utrecht | Omvang: 0,6-1 fte | Sluitingsdatum: 28/12/2017


SPRING Performing Arts Festival is het toonaangevende, internationale festival voor theater, dans en performance in Utrecht. De programmering is op het scherpst van de snede, radicaal, experimenteel en avontuurlijk. Jaarlijks presenteert SPRING gedurende 10 dagen in mei ruim 130 voorstellingen in zalen en de publieke ruimte in Utrecht. De zesde editie van SPRING vindt plaats van 17 t/m 26 mei 2018.

SPRING heeft ruimte voor drie:

Stagiair(e)s Festival Productie

stage of werkervaringsplek
januari t/m mei 2018, 3-5 dagen per week

Wat bieden wij?
SPRING biedt je een geweldige kans om veel kennis en ervaring op te doen in een dynamische festivalorganisatie, veel te leren in korte tijd en een mooie start om een netwerk op te bouwen. Je wordt onderdeel van het productieteam en wordt begeleid door een ervaren medewerker (de vrijwilligerscoördinator of hoofd productie). Je bent ondersteunend maar voor een aantal taken ook eindverantwoordelijk.

Wat zijn o.a. jouw werkzaamheden? Wat ga je leren?
We zoeken mensen op verschillende deelgebieden van de productieafdeling en kijken dan ook niet alleen naar welke ervaring je eventueel al in huis hebt maar vooral naar je talenten en wat je graag wil leren of verder wil ontwikkelen. De exacte taken zijn in overleg en zullen liggen op het vlak van vrijwilligerscoördinatie, op het produceren van zaal- en/of locatievoorstellingen en/of het produceren van algemene festivalzaken zoals het festivalschema, draaiboeken, gastenservice etc.

Wie zoeken we?

  • Je hebt een praktische instelling en bent een organisatietalent;
  • Je houdt van aanpakken en hebt verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Je bent flexibel en stressbestendig; enthousiast en creatief en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Je hebt affiniteit met (podium)kunsten;
  • Je hebt een goede beheersing van Nederlands én Engels;
  • Je volgt een relevante opleiding op HBO/WO niveau (3e of 4e jaars in bijvoorbeeld OPP, Media en Cultuur of CMV) óf bent net afgestudeerd en op zoek naar werkervaring;
  • Je bent bereid om in aanloop en tijdens het festival lange(re) dagen te draaien;
  • Je bent bij voorkeur woonachtig in (de omgeving van) Utrecht.

Vergoeding en periode
Je ontvangt een vergoeding van € 250 per maand (fulltime).

Periode: januari t/m mei 2018, 3 tot 5 dagen per week, tijdens het festival fulltime (precieze aanvang en aantal dagen in overleg).

Contact
Heb je interesse? Stuur dan zo snel mogelijk, en uiterlijk vóór 28 december jouw motivatie en CV o.v.v. ‘stage productie’ naar Anne van der Weg, festivalcoördinator: sollicitatie@springutrecht.nl. Voor vragen kun je ook naar dit adres mailen. Bellen kan met 030 – 233 20 32.

www.springutrecht.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,