Nieuwe Nobelaer – Medewerker Evenementen & Relatiebeheer

Vacature | Organisatie: Nieuwe Nobelaer | Functie: Medewerker Evenementen & Relatiebeheer | Plaats: Etten-Leur | Omvang: 32-36 uur | Sluitingsdatum: 22/10/2017


Nieuwe Nobelaer is het kloppend culturele hart van Etten-Leur. Een bruisende ontmoetingsplek waar bibliotheek, theater en kunsteducatie onder één dak en één bestuur te vinden zijn. Vanaf 2019 in een gloednieuw gebouw, dat momenteel gerealiseerd wordt op het Banakkerterrein.

Elke dag weer zorgt ons jonge, gedreven team voor betekenisvolle belevenissen. Zo krijgt jong en oud de kans om te ervaren hoe kunst en cultuur verbindt, inspireert en verrast. Een leven lang Nieuwe Nobelaer voor iedereen.

We hebben een zeer divers personeelsbestand met zo’n tachtig werknemers en een grote groep vrijwilligers, freelancers, gedetacheerden en stagiaires. In totaal werken we met 150 mensen aan cultuur voor iedereen.

Om de afdeling evenementen te versterken, zijn wij per direct op zoek naar een

Medewerker evenementen en relatiebeheer (m/v)

voor gemiddeld 32-36 uur per week

Binnen Nieuwe Nobelaer organiseren we verschillende soorten evenementen: sociaal-culturele, zakelijke en interne evenementen. Als medewerker evenementen en relatiebeheer ben je verantwoordelijk voor een goed verloop van al deze evenementen vanaf het eerste contact met de klant tot en met de uitvoering van het evenement en je sluit af met een goede aftersales. We verwachten van je dat je kansen signaleert en dat het creatief meedenken voor zowel de klant als de organisatie je tweede natuur is. Daarnaast ben je ook in staat correcte calculaties en een passende offerte te maken en een strakke zalenplanning vormt voor jou eerder een uitdaging dan een probleem. Last but not least vind je het leuk om je onder te dompelen in de Etten-Leurse samenleving omdat je medeverantwoordelijk bent voor het onderhouden en uitbouwen van het klantenbestand. De medewerker evenementen en relatiebeheer functioneert onder het hoofd evenementen als een spin in het web in de organisatie.

Je bent geschikt voor deze functie als je

  • HBO werk en denkniveau hebt.
  • Gedegen ervaring hebt binnen de evenementenbranche, minimaal vijf jaar ervaring.
  • Goede communicatieve vaardigheden hebt.
  • Creatief kan plannen en organiseren.
  • Een klantgerichte instelling hebt.
  • Passie hebt voor netwerken.
  • Proactief en oplossingsgericht kan handelen en denken.
  • Bij voorkeur woonachtig bent in Etten-Leur en omstreken.
  • Bereid bent om in de avonden en weekenden te werken.
  • Affiniteit hebt met de culturele en maatschappelijke sector.

Kortom we zoeken een energieke, enthousiaste, creatieve collega die ook secuur en verantwoordelijk is.

Inschaling en salariëring conform CAO Kunsteducatie, minimaal € 2.371,- en maximaal € 3.482,- per maand bij een werkweek van 36 uur. We starten met een tijdelijke arbeidsovereenkomst van elf maanden, gevolgd door een overeenkomst van twaalf maanden (bij goed functioneren).

Inlichtingen over deze functie zijn te verkrijgen via de afdeling HRM. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer 076-5045200. Schriftelijke reactie, voorzien van curriculum vitae, vóór zondag 22 oktober 2017 te richten aan: werken@nieuwenobelaer.nl.

De eerste sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op woensdag 25 oktober 2017. De tweede ronde sollicitatiegesprekken vinden plaats op vrijdag 27 oktober 2017. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

www.nieuwenobelaer.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , ,