Mediacollege Amsterdam – (Technisch) Onderwijsassistent

Vacature | Organisatie: Mediacollege Amsterdam | Functie: (Technisch) Onderwijsassistent | Plaats: Amsterdam | Omvang: 24 uur | Sluitingsdatum: 25/10/2017


Mediacollege Amsterdam (Ma) is een vakschool voor de media. Ma biedt 15 verschillende MBO opleidingen. Zo vind je bij ons diverse opleidingen op het gebied van vormgeven, AV, podium- en evenemententechniek, games en mediaproductie. Ook kun je bij Ma opleidingen volgen voor een baan als mediamanager, mediaredactie-medewerker en filmacteur.

Voor de opleiding Podium- en evenemententechnicus aan het Mediacollege Amsterdam zijn wij per direct op zoek naar een proactieve, flexibele en enthousiaste allround

(Technisch) Onderwijsassistent

met een hands-on mentaliteit voor team Backstage (0,6 fte)

Past deze baan bij jou?
Als allround technisch onderwijsassistent ben je verantwoordelijk voor het beheer, onderhoud en de uitleen van apparatuur en materialen. Hier krijg jij volop de ruimte voor, in samenwerking met studenten en docenten! Daarnaast kan het voorkomen dat je, op verzoek van een docent, praktijklessen ondersteunt.

Resultaatgebieden onderwijsassistent

  • Je assisteert, ondersteunt en verricht technische en ook administratieve werkzaamheden;
  • Je voert (kleine) technische reparaties uit (of zorgt er in samenspraak voor dat deze worden uitbesteed);
  • Je bent verantwoordelijk voor het voorraadbeheer en de uitleen van apparatuur en materialen;
  • Je brengt structuur aan in het magazijn met apparatuur en materialen en onderhoudt dit netjes en ordelijk;
  • Je biedt waar nodig ondersteuning bij praktijklessen.

Je werkweek ziet er als volgt uit
Ten behoeve van de (praktijk)lessen ben je voor aanvang aanwezig en blijf je tot na de laatste (praktijk)les. Ook kan het sporadisch voorkomen dat er een avond-activiteit is. Van jou kan worden verwacht dat je daarbij aanwezig bent.

Zelfportret
Kennis/vaardigheden/ervaring/competenties:
Je bent in het bezit van een MBO diploma niveau 4 (noodzakelijk) en je brengt al enige relevante werkervaring mee. Daarnaast heb je technisch inzicht en kennis van AV, licht- en geluidsapparatuur.

Jouw werkwijze kenmerkt zich als proactief, initiatiefrijk, georganiseerd en gestructureerd, resultaat- en kwaliteitsgericht en collegiaal, ten behoeve van de studenten en medewerkers. Je hebt een hands-on mentaliteit, kunt zelfstandig werken en denkt mee over verbeteringen voor het beheer en uitgifte. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, bent enthousiast, flexibel en voelt je verantwoordelijk voor je werk.

Ons aanbod
Het werkklimaat is collegiaal, informeel, professioneel en innoverend. Het betreft een tijdelijke dienstbetrekking voor 0,6 fte, verdeeld over woensdag, donderdag en vrijdag, ingaande per zo snel mogelijk. De verloning verloopt via Tentoo. Het bruto maandsalaris is conform CAO-MBO* schaal 5 voor een TOA en ligt tussen minimaal € 1.719,– en maximaal € 2.476,– bij een volledige betrekkingsomvang van 1,0 fte. Ma kent onder andere een eindejaarsuitkering en een gunstige vakantieregeling; de overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-MBO.

Meer informatie over de vacature allround (Technisch) Onderwijsassistent
Heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Marc Franzen, opleidingsmanager ad interim van de opleiding Podium- en evenemententechnicus, op telefoonnummer 06 – 50 228 945 of via m.franzen@ma-web.nl.

Wil je solliciteren?
Door op de sollicitatiepagina te klikken kun je jouw cv en sollicitatiebrief uploaden. De sluitingstermijn van deze vacature is 25 oktober 2017. Daarna ontvang je zo snel mogelijk bericht over het vervolg van de sollicitatieprocedure.

* de arbeidsvoorwaarden zijn als pdf te downloaden via www.mboraad.nl, onder ‘publicaties’.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

www.ma-web.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,