Fotoschool – Docent Fotografie

Vacature | Organisatie: Fotoschool | Functie: Docent Fotografie | Plaats: Amsterdam | Omvang: in overleg | Sluitingsdatum: 26/10/2017


De Fotoschool is een tweejarige opleiding op MBO-niveau met CRKBO-keurmerk. De Fotoschool is onderdeel van het Fotohuis, een organisatie waaronder Fotoacademie, Fotogram en Fotoschool vallen. Deze organisatie is gevestigd op Sarphatistraat 35 te Amsterdam.

De Fotoschool is op zoek naar een

Docent Fotografie

Wie zoeken we?
Iemand met veel affiniteit met fotografie, een goede fotograaf, een verbinder en organisator. Iemand die meedenkt over het lesmateriaal. Iemand met ruime ervaring als docent in het (beroeps)onderwijs. Het gaat om een functie voor het curriculum 2018 bij de Fotoschool, te Amsterdam (werk als zzp’er).

Wat wij van jou vragen:

  • het geven van kwalitatief hoogwaardige lessen
  • het meedenken over het lesmateriaal
  • HBO denk- en werkniveau
  • het assisteren bij algemene taken rondom de Fotoschool, zoals marketingacties en evenementen

Aantal uren:

  • Afhankelijk van het aantal klassen en de organisatorische taken: ongeveer 12 uur per maand. Dat zal meer worden met meer klassen.

Wat is de Fotoschool?
De Fotoschool is een vakgerichte opleiding voor mensen die fotograaf willen worden of meer willen met fotografie. De lessen zijn zo ingedeeld dat de opleiding gevolgd kan worden naast een baan of een anderszins druk leven. De opleiding bestaat uit tweewekelijkse lessen afgewisseld met mentorlessen. De hoofdonderwerpen zijn portret, reportage en productfotografie, video en architectuur.

De Fotoschool is onderdeel van Fotogram. Hier wordt een breed scala aan cursussen aangeboden op elk niveau. Het instituut bestaat al meer dan 30 jaar. Fotogram heeft een directie bestaande uit Ariane James, directeur Fotogram en Jurgen Stoffer, directeur Fotoacademie.

Wij bieden:
Een belangrijke rol in een zeer inspirerende werkomgeving. Fotogram en Fotoacademie zetelen in één pand. De Fotoschool is een brug tussen beide instituten.

Meer weten?
Ariane James, directeur Fotogram: 06-49131009.

Reageren:
Word je hierdoor getriggerd? Stuur jouw motivatie in ongeveer 150 woorden plus jouw telefoonnummer, jouw website met werk en jouw cv naar info@fotoschool.nl. We zullen een selectie van de sollicitanten uitnodigen voor een gesprek, dat op korte termijn plaatsvindt.

www.fotoschool.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,