Centraal Museum – Medewerker Sales en Acquisities

Vacature | Organisatie: Centraal Museum | Functie: Medewerker Sales en Acquisities | Plaats: Utrecht | Omvang: 24 uur | Sluitingsdatum: 25/10/2017


Het Centraal Museum verrijkt je met kunst en cultuur uit de wereld van Utrecht. Van de grootste Rietveld-collectie tot de Utrechtse Caravaggisten, van Dick Bruna tot Moesman en van Viktor & Rolf tot het beroemde, eeuwenoude Utrechtse schip. Wij vertellen onze verhalen altijd vanuit een Utrechts perspectief. Utrecht is onze basis, de wereld is ons speelveld. Een museum waar je altijd geïnspireerd vandaan komt.

Het nijntje museum, het allerleukste museum voor peuters en kleuters, en het Rietveld Schröderhuis maken deel uit van de Stichting Centraal Museum.

Het Centraal Museum trok in 2016 in totaal 285.000 bezoekers. Zowel het Centraal Museum als het nijntje museum zijn in 2016 ingrijpend verbouwd. Met het ambitieuze meerjarenbeleidplan 2017-2020 én de komst van een nieuwe artistiek directeur is het Centraal Museum nu klaar voor een nieuwe fase.

Voor de afdeling Publiek en Informatie zoekt het Centraal Museum een

Medewerker Sales en Acquisities m/v

Voor 24 uur per week

Dit is het werk
De Medewerker Sales en Acquisities ontwikkelt beleid inzake het werven van groepsbezoek. Hij of zij benadert pro-actief nieuwe groepen op het gebied van travel en trade, alsmede intermediairs en bouwt hier een duurzame relatie mee op. Daarmee draagt deze medewerker bij aan het werven van meer groepsbezoek. De Medewerker Sales en Acquisities zoekt daartoe naar relevante (inter)nationale externe samenwerkingen, zoals met NBTC, Utrecht Marketing, hotels, scholen, belangenorganisaties, et cetera. Hij of zij maakt daarbij gebruik van evenementen, nieuwsbrieven en netwerkbijeenkomsten. In samenwerking met de Horeca van het museum en evenementen in het museum bedenkt hij arrangementen voor deze groepen.

Plek in de organisatie
De functie van medewerker Sales en Acquisities is ondergebracht in de afdeling Publiek en Informatie.

Dit breng je mee
De Medewerker Sales en Acquisities denkt en werkt op HBO-niveau en heeft bij voorkeur een afgeronde opleiding Hotelschool of Commerciële Economie. Hij of zij is resultaatgericht, een geboren accountmanager, kan onderhandelen en heeft goed cijfermatig inzicht. Omdat het bijwonen van evenementen tot het takenpakket behoort, werkt hij indien nodig buiten reguliere werktijden.
Goede kennis in woord en geschrift van de Nederlandse en Engelse taal.

Onze arbeidsvoorwaarden
Arbeidsvoorwaarden conform de Museum CAO; salaris: schaal 8. Museum CAO (inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring: € 2.513,- tot € 3.216,- bruto op basis van een 36-urige werkweek); pensioen ondergebracht bij het ABP.

Meer informatie
Meer informatie over de vacature en de arbeidsvoorwaarden kun je krijgen van Jacqueline Rutten, afdelingshoofd Publiek en Informatie. Zij is te bereiken op telefoonnummer 030-2362385, of per e-mail op jrutten@centraalmuseum.nl.

Solliciteren naar deze functie?
Ervaring in een vergelijkbare functie verdient de voorkeur. Wij verzoeken je te solliciteren vóór 25 oktober 2017. Sollicitatiegesprekken zijn gepland op 1 en 7 november 2017. Je kunt je sollicitatie met motivatie en curriculum vitae per e-mail sturen naar acquisities@centraalmuseum.nl.

www.centraalmuseum.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,