Van Gogh Museum – Stagiair(e) Marketing

Stage-vacature | Organisatie: Van Gogh Museum | Functie: Stagiair(e) Marketing | Plaats: Amsterdam | Omvang: 32-36 uur | Sluitingsdatum: geen


Met meer dan 2 miljoen bezoekers per jaar is het Van Gogh Museum één van de bekendste en populairste musea van de wereld. Het Van Gogh Museum maakt het leven en werk van Vincent van Gogh toegankelijk voor zoveel mogelijk mensen om ze te inspireren en verrijken.

Het Van Gogh Museum zoekt een

Stagiair(e) Marketing

32-36 uur per week

De afdeling Marketing (8 personen) draagt op vele manieren bij aan bovenstaande doelen. Merk- en reputatiemanagement, het optimaliseren van de relatie met bezoekers en capaciteitsmanagement zijn enkele belangrijke pijlers in het marketingbeleid. Als Stagiair(e) Marketing werk je mee op die afdeling in de dynamische omgeving van het Van Gogh Museum.

Wat ga je doen?
Als stagiair(e) ondersteun je de afdeling Marketing in het opzetten en uitvoeren van de marketingstrategie, met name op het deelgebied doelgroepkennis, bezoekersinzichten, de beleving en waardering. Dit doe je enerzijds door bestaande publieksinzichten aan te vullen en verdieping te geven middels kleine onderzoeken, bijvoorbeeld via online kanalen. Ook deel je de publieksinzichten met de interne doelgroep (de organisatie zelf), dit gebeurt via bestaande platforms zoals intranet. Verder lever je praktische ondersteuning aan de Senior Marketing Adviseur. Heb je een opdracht vanuit je studie? Dan kijken we graag naar de mogelijkheden.

Wie ben jij?
Wij zoeken een energieke en ambitieuze stagiair(e) die voldoet aan het volgende profiel:

  • HBO student in de richting van bijvoorbeeld cultuurwetenschappen, cultuursociologie, bedrijfspsychologie, communicatiewetenschappen of bedrijfseconomie;
  • Affiniteit met statistiek en onderzoek;
  • In staat om complexe boodschappen aantrekkelijk en laagdrempelig te verwoorden;
  • Analytisch, resultaatgericht en zelfstandig;
  • Accuraat;
  • Jij denkt in kansen en mogelijkheden;
  • Zeer goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Interesse?
Ben jij de stagiair(e) die wij zoeken? Dan ontvangen we jouw enthousiaste sollicitatiebrief met cv (als PDF) graag zo spoedig mogelijk, via hrm@vangoghmuseum.nl, onder vermelding van vacaturenummer 039 en Stagiair Marketing. Mocht je eerst nog meer informatie willen, kun je terecht bij Laurine van de Wiel (Senior Adviseur Marketing) via telefoonnummer 020 – 5705 964.

www.vangoghmuseum.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,