Blog

Culturele vacatures schrijft een blog over ontwikkelingen in de culturele sector. Met de artikelen op ons blog willen we graag context bieden aan de vacatures die op onze site gepubliceerd worden. Dit kunnen ontwikkelingen of trends zijn die wij in meerdere vacatures beschreven zien. Of meer achtergrondinformatie bij bepaalde nieuwe en opmerkelijke zaken die in vacatures gevraagd of beschreven worden.

Door de grote hoeveelheid vacatures die wij publiceren voor veel verschillende culturele organisaties zijn wij snel op de hoogte van veranderingen in de kunst- en cultuursector. De vacatures bieden een goed beeld van wat er gaande is in onze sector. Cultureel ondernemerschap, aanbod voor nieuwe doelgroepen, werken zonder subsidie, projectmatig werken of de positie van vrijwilligers; het is allemaal zichtbaar in ons vacature-aanbod.


Laatste blogpost:

Theatersport: hoe sport en sporters op de planken worden gebracht

Sporthelden. Ze heten niet voor niets helden: in de ogen van de gewone mens is topsport omgeven door glamour en heroïek. Talloze documentaires en films zijn er gemaakt, stapels boeken vol geschreven. Sport als ultieme metafoor voor het leven: met vallen, opstaan, vasthoudendheid en discipline kun je iets van betekenis bereiken. De ervaringen van onze helden nemen ons mee in een rollercoaster van opperst geluk, toevallige pech en plotselinge tragiek.

Lees meer…


Je vindt ons blog op blog.culturele-vacatures.nl.

We horen ook graag van jullie! Reageer op artikelen via het blog of social media. Heb je zelf een onderwerp waarvan je vindt dat wij er aandacht aan zouden moeten besteden, laat het ons weten via info@culturele-vacatures.nl.

Met dank en hartelijke groet,

Jaconelle, Leonie, Nienke, Rosa en Sophie
Team Culturele vacatures