Blog

Culturele vacatures is als een van de eersten op de hoogte van functie-wisselingen en veranderingen in de kunst- en cultuursector. Het komen en gaan van verschillende soorten vacatures op onze website geeft een goed beeld van de ontwikkelingen binnen onze branche. Bezuinigingen, cultureel ondernemerschap, toenemende aandacht voor online media, cross-overs, bijzondere speellocaties en de wildgroei aan festivals: het is allemaal zichtbaar in ons vacature-aanbod. Om de trends die wij op deze manier signaleren van context te kunnen voorzien, heeft Culturele vacatures haar eigen blog!

Culturele vacatures is een prachtige informatiebron voor ontwikkelingen in de sector, ik droomde er al langer van om hier iets mee te doen. Met dit blog kan die wens eindelijk in vervulling gaan.” – Eigenaar Jaconelle Stas-Schuffel

Je vindt ons blog op blog.culturele-vacatures.nl.

We vertellen je graag meer over de bewegingen in de sector die wij signaleren. Maar we horen ook graag van je terug! Reageer op artikelen via het blog of social media. Heb je zelf een onderwerp waarvan je vindt dat wij er aandacht aan zouden moeten besteden, laat het ons weten via info@culturele-vacatures.nl.

Met dank en hartelijke groet,

Jaconelle, Leonie, Nienke, Rosa en Sophie
Team Culturele vacatures