Blog

Culturele vacatures schrijft een blog over ontwikkelingen in de culturele sector. Met de artikelen op ons blog willen we graag context bieden aan de vacatures die op onze site gepubliceerd worden. Dit kunnen ontwikkelingen of trends zijn die wij in meerdere vacatures beschreven zien. Of meer achtergrondinformatie bij bepaalde nieuwe en opmerkelijke zaken die in vacatures gevraagd of beschreven worden.

Door de grote hoeveelheid vacatures die wij publiceren voor veel verschillende culturele organisaties zijn wij snel op de hoogte van veranderingen in de kunst- en cultuursector. De vacatures bieden een goed beeld van wat er gaande is in onze sector. Cultureel ondernemerschap, aanbod voor nieuwe doelgroepen, werken zonder subsidie, projectmatig werken of de positie van vrijwilligers; het is allemaal zichtbaar in ons vacature-aanbod.


Laatste blogpost:

Virtuele danspartners: de wisselwerking tussen dansgezelschap en social media

Kijk in het openbaar vervoer, het park of op straat om je heen en je ziet gegarandeerd tientallen mensen in de weer met hun smartphone. Onze telefoons zijn verweven geraakt met onze levens, en social media maken een belangrijk deel uit van ons smartphone gebruik. We appen, instagrammen, snapchatten en vloggen ons een slag in de rondte. Voor veel organisaties is een sterke online aanwezigheid daarom onmisbaar om relevant te worden én te blijven.

Lees meer…


Je vindt ons blog op blog.culturele-vacatures.nl.

We horen ook graag van jullie! Reageer op artikelen via het blog of social media. Heb je zelf een onderwerp waarvan je vindt dat wij er aandacht aan zouden moeten besteden, laat het ons weten via info@culturele-vacatures.nl.

Met dank en hartelijke groet,

Jaconelle, Leonie, Nienke, Rosa en Sophie
Team Culturele vacatures