Toneelgroep Amsterdam – Medewerker Development/Relatiebeheerder

Vacature | Organisatie: Toneelgroep Amsterdam | Functie: Medewerker Development/Relatiebeheerder | Plaats: Amsterdam | Omvang: 38 uur | Sluitingsdatum: 21/08/2017


Toneelgroep Amsterdam (TA) behoort tot de boegbeelden van de Nederlandse kunst in binnen- en buitenland. Met als kern een breed acteursensemble van wereldfaam en een team van toonaangevende regisseurs is TA het huisgezelschap van de Stadsschouwburg Amsterdam en bespeelt het podia over de hele wereld. TA wordt geleid door Ivo van Hove en Wouter van Ransbeek, die spraakmakende internationale regisseurs als Luk Perceval, Guy Cassiers, Simon Stone, Sam Gold en Katie Mitchell, maar ook een nieuwe generatie als Maren E. Bjørseth aan het gezelschap hebben verbonden. TA onderscheidt zich door vernieuwende en eigentijdse ensceneringen van klassiek en modern repertoire voor een breed, (inter)nationaal publiek van ruim 110.000 toeschouwers per jaar en zet repertoiretheater als een onmisbaar onderdeel van de samenleving neer.

TA heeft een uitgebreid programma voor talentontwikkeling op het vlak van spel, regie en vormgeving, maar ook techniek en backoffice. Tevens is er een uitgebreid educatieprogramma met o.a. elk jaar een juniorproductie en wordt onder de noemer TA-extra een bijna dagelijkse randprogrammering verzorgd. Verder werkt TA samen met alliantiepartner Adelheid|Female Economy.

Voor de afdeling Development zoeken wij een:

Medewerker Development /Relatiebeheerder 

(38 uur)

(in eerste instantie voor periode van max. 6 maanden)

De afdeling Development bouwt en activeert een breed netwerk van fondsen, bedrijven en personen die actief willen bijdragen aan Toneelgroep Amsterdam. De afdeling richt zich op onderzoek, subsidies, fondsenwerving en sponsoring.

Wij zoeken een relatiebeheerder die ondersteunt in het vormgeven en uitvoeren van dossiers op het gebied van eventmanagement, relatiebeheer en research. Je kunt hierbij denken aan het mede organiseren van kleine en grote events voor sponsoren en particuliere gevers, het opbouwen en onderhouden van contacten, het onderhouden van de database en bijhorende administratie en het verzorgen van research naar potentiële bedrijven, fondsen en particulieren.

Je profiel

 • opleiding HBO/WO
 • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • zelfstandig en initiatiefrijk
 • creatief en innovatief denkvermogen
 • planning- en coördinatievermogen
 • ordelijk, nauwkeurig en punctueel
 • commercieel, gastvrij en klantvriendelijk
 • stressbestendig
 • proactieve, enthousiaste en sociale persoonlijkheid
 • affiniteit met theater
 • kennis van Excel en Word

Wat bieden wij?
Het salaris is conform CAO toneel en dans schaal V min.€ 2148 – max.€ 3188. Een dynamische werkomgeving bij een topinstelling in de culturele sector. Deze functie betreft een tijdelijke fulltime aanstelling, in eerste instantie voor de duur van max. een half jaar.

Meer informatie of solliciteren?
Meer informatie over deze functie kun je verkrijgen bij Maurits Musch, hoofd development van Toneelgroep Amsterdam, tel 020 795 99 52.

Je sollicitatiebrief met CV ontvangen wij graag uiterlijk 21 augustus 2017 via mail: Maurits@tga.nl o.v.v. medewerker development.

De selectiegesprekken vinden plaats in week 34. Indien je niet wordt uitgenodigd voor een gesprek ontvang je hiervan schriftelijk bericht na week 35.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

www.tga.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,