Museum Boijmans Van Beuningen – Chef Bediening

Vacature | Organisatie: Museum Boijmans Van Beuningen | Functie: Chef Bediening | Plaats: Rotterdam | Omvang: 32 uur | Sluitingsdatum: 25/08/2017


Museum Boijmans Van Beuningen is een museum met collecties op wereldniveau. Het museum bezit een unieke verzameling en organiseert tentoonstellingen in binnen- en buitenland. Jaarlijks ontvangt het museum zo’n 300.000 bezoekers. Meer dan een miljoen mensen volgen ons via social media en bezoeken de collectie en de activiteiten hieromheen online.

Met de bouw van het eerste publiek toegankelijke museumdepot ter wereld, breekt er een nieuwe fase aan in de geschiedenis van het museum. In Depot Boijmans Van Beuningen wordt de achterkant van het museale werk zichtbaar gemaakt voor het publiek. We verwachten hier vanaf 2020 circa 100.000 bezoekers per jaar.

De afdeling horeca is verantwoordelijk voor de service en kwaliteit van twee horecagelegenheden. Een full-service lunchrestaurant met 180 couverts, een koffiebar en een breed scala aan evenementen. Voor de aansturing van ons team bediening zoeken we op korte termijn een enthousiaste

Chef Bediening

(32 uur)

Profiel
Gastvrijheid staat bij jou hoog in het vaandel en je weet je team daar in mee te nemen. Je bent een fijne gesprekspartner en een inspirerende coach. Je hebt een goed ontwikkeld empathisch vermogen, je bent creatief en alert. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en je bent een teamplayer. Je hebt een commerciële instelling en je combineert vakkennis met minimaal 5 jaar relevante werkervaring. Je kunt goed organiseren en maakt onderscheid tussen hoofd- en bijzaken. Uiteraard vraagt deze dynamische baan van je dat je stressbestendig bent. Kortom, je bent een echte vakman of vakvrouw!

Taken en verantwoordelijkheden
Als chef bediening ben je verantwoordelijk voor de organisatie en de dagelijkse leiding van de bediening in ons restaurant, espressobar en voor de pool bedieningsmedewerkers op onze diverse evenementen. Dat laatste in nauwe samenwerking met andere afdelingen. Samen met je team zorg je voor een optimale gastbeleving.

Je reageert adequaat op de verwachtingen, behoeften en wensen van onze bezoekers en zorgt dat het hen aan niets ontbreekt. Je bent operationeel actief en zorgt dat je team met een optimale bezetting op de vloer staat. Samen met je collega’s zorg je voor een goede werksfeer. Je begeleidt en traint je collega’s, delegeert werkzaamheden, voorzien van instructies. Je bestelt producten en zorgt voor een optimale voorraad. Controle op de naleving van schoonmaakwerkzaamheden volgens HACCP regels is onderdeel van je takenpakket.

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal een relevant afgeronde MBO opleiding niveau 4
  • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in een druk bezochte brasserie
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en je kunt goed samenwerken
  • Kennis van wettelijke richtlijnen op het gebied van bedrijfshygiëne, voedingsmiddelenhygiëne en persoonlijke hygiëne en veiligheid, je bezit het diploma sociale hygiëne
  • Leermeesterdiploma is een pre

Wij bieden
Een interessante functie in een aantrekkelijke werkomgeving bij een museum van wereldklasse. Een arbeidsovereenkomst voor – in eerste instantie – een jaar. Salariëring is marktconform.

Sollicitatie
Solliciteren kan tot 25 augustus 2017 via vacature@boijmans.nl. De eerste gesprekken zijn gepland op dinsdag 5 september.

www.boijmans.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,