Kunstbende – Stagiair(e)s

Stage-vacature | Organisatie: Kunstbende | Functie: Stagiair(e)s | Plaats: Nederland | Omvang: 24-32 uur | Sluitingsdatum: 06/09/2017


Kunstbende ontdekt, ontwikkelt en exposeert creatief talent (13 tot en met 18 jaar). Kunstbende bestaat uit een ontwikkelingstraject vol workshops, selectie- en voorrondes, masterclasses, de finale, een plek op Lowlands en een optreden op een groot podium, van Mysteryland tot Oerol. Veel artiesten komen voort uit de kweekvijver van Kunstbende, zoals Martin Garrix, Sanne Vogel, Claudia de Breij en DeWolff.

Kunstbende is op zoek naar diverse

Stagiair(e)s

Kunstbende Nederland (standplaats: Westergasfabriek, Amsterdam) is op zoek naar een:

Stagiair(e) Beeldredactie (32 uur per week)
Je gaat online en offline middelen vormgeven voor de voorrondes, finale, website en social media en stuurt het team van Kunstbende reporters aan.
Aanvang: woensdag 6 september (5 tot 10 maanden). Meer informatie.

Stagiair(e) Social media & PR (32 uur per week)
Je bent verantwoordelijk voor de promotie van de voorrondes en finale van Kustbende via de website, social media en free publicity. Daarnaast maak je content voor social media.
Aanvang: woensdag 6 september (5 tot 10 maanden). Meer informatie.

Kunstbende Groningen (standplaats: Groningen) is op zoek naar een:

Stagiair(e) Promotie & productie (24 uur per week)
Je organiseert de Groningse voorronde, werkt mee aan de productie van de scholentour, workshops en andere Kunstbende-events. Je hebt veel contact met de deelnemers. Ervaring in de podiumwereld is een pre!
Aanvang: begin september (periode in overleg). Meer informatie.

Wat bieden wij?
Een uitdagende stage binnen een team met een informele werksfeer. Er is een stagevergoeding beschikbaar.

Mail je motivatie en cv voor een stage bij Kunstbende Nederland naar Janneke Moerel: janneke@kunstbende.nl. Vragen aan Janneke? Bel 020-5219922.

Wil je reageren op de stage-vacature van Kunstbende Groningen, mail dan naar Floor Oostra: floor@kunstbende.nl. Vragen aan Floor? Bel 06-53633524.

www.kunstbende.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,