ROC van Amsterdam – Coördinator Muziek & Music Production

Vacature | Organisatie: ROC van Amsterdam | Functie: Coördinator Muziek & Music Production | Plaats: Amsterdam | Omvang: 0,5 fte | Sluitingsdatum: 18/08/2017


PACT+ is een uniek collectief van artiestenopleidingen in Nederland. Talentvolle studenten worden op het hoogste mbo-niveau opgeleid tot: uitvoerend danser, speler, muzikant, producer of artistiek maker. PACT is gevestigd in Amsterdam en is onderdeel van het ROC van Amsterdam.

PACT+ Muziek & Music Production zoekt een enthousiaste:

Coördinator Muziek & Music Production

die een dynamische groep vol talent, kennis en expertise gaat ondersteunen.

Wat ga je doen?
Als coördinator stuur jij de dagelijkse gang van zaken aan, zowel facilitair als onderwijs gerelateerd. In deze rol ben jij het eerste aanspreekpunt voor studenten en docenten en leid jij de vergaderingen en leerlingen besprekingen. Je vertaalt de missie en het beleid samen met het team naar concrete doelen en acties en zorgt ervoor dat deze uitgevoerd worden. Hierbij bied je ondersteuning aan de opleidingsmanager PACT+.

Wat vragen wij van je?
Wij zoeken voor deze functie iemand met een afgeronde opleiding op HBO niveau met aantoonbare werkervaring. Ervaring in de culturele sector is een pré. Je moet het leuk vinden om te schakelen tussen de verschillende werkzaamheden, overzicht kunnen houden en mensen durven aanspreken.

Wat bieden wij?
Een veelzijdige baan in een uitdagende en informele werkomgeving waar we aandacht besteden aan onze medewerkers. We vinden het belangrijk dat je je talent blijft ontwikkelen. We bieden je daarom verschillende mogelijkheden aan om aan je eigen professionalisering en loopbaan te werken. Natuurlijk bieden we een salaris dat past bij de functie (schaal 9 met een max. van € 3610,- bruto bij een fulltime aanstelling) en goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao MBO, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Interesse?
Voor meer informatie kun je tijdens werkdagen contact opnemen met de afdeling P&O op telefoonnummer 020-5791808 of via hrmcollegezuid@rocva.nl. Sluitingsdatum: 18-08-2017. In verband met de zomervakantie zijn wij tussen 22 juli en 20 augustus 2017 telefonisch niet bereikbaar. De sollicitaties zullen in de week van 21 augustus bekeken worden en de gespreksronde vindt plaats in de week van 28 augustus.

www.rocva.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,