Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem – Theatertechnicus AV

Vacature | Organisatie: Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem | Functie: Theatertechnicus AV | Plaats: Haarlem | Omvang: 36 uur | Sluitingsdatum: 01/06/2017


Het kloppend hart van Haarlem
De Philharmonie Haarlem (1.200 en 400 stoelen) programmeert een goede doorsnee van het klassieke en populaire muziekaanbod in Nederland voor een breed publiek uit Haarlem en omstreken. De Stadsschouwburg Haarlem (650 stoelen) is één van de belangrijkste podia in de regio voor toneel, cabaret en muziektheater. De Philharmonie is hiernaast zeer in trek als locatie voor zakelijke evenementen. Binnen de afdeling techniek zijn wij per augustus 2017 op zoek naar een:

Technicus
specialisatie A/V

Gemiddeld 36 uur per week op roosterbasis

Verantwoordelijkheden
De werkzaamheden van een technicus bestaan uit het verrichten van alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van video en geluid waaronder:

  • bekendheid met de meest voorkomende vormen van projectie;
  • het bedienen van video switches, powerpoints, prezi en andere video software;
  • het zelfstandig uit versterken van congressen;
  • het opbouwen, aansluiten, inregelen van projectieapparatuur, geluidsinstallaties & andere theater technische installaties;
  • het onderhouden van technische installaties;
  • uit uitvoeren van gebouwbeheer- & onderhoudstaken, waaronder zowel groot als klein onderhoud.

Profiel
Je beschikt over een goede kennis van projectie, video en geluidstechniek, hart voor de kunst, cultuur en de podiumkunst in het bijzonder. Je hebt een gerichte afgeronde MBO AV Techniek (bv: ROC Sound & Vision opleiding). Je bent representatief en iemand die graag met anderen samenwerkt (maar kunt ook goed zelfstandig werken). Een proactieve instelling en goede communicatieve eigenschappen zijn vanzelfsprekend voor jou. Competenties als klant- en resultaatgerichtheid zijn erg belangrijk. Uiteraard ben je bereid op roosterbasis en op onregelmatig tijden te werken.

Wat bieden wij?
Werken op twee toplocaties in centrum Haarlem binnen een dynamische en informele organisatie. Salariëring afhankelijk van kennisniveau en ervaring conform salarisschaal 5 van de CAO Nederlandse Podia. Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder faciliteiten om kennis te nemen van het culturele aanbod van de organisatie.

De werving is in- en extern tegelijk. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.

Sollicitaties met motivatie en CV kunnen tot 1 juni 2017 per e-mail gericht worden aan Annemiek Spruijt, vacatures@theater-haarlem.nl.

Inlichtingen over de functie zijn te verkrijgen bij Marco Hartendorf, hoofd techniek en planning, tel. 023-5121135.

www.theater-haarlem.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,