Stadsschouwburg Amsterdam – Hoofd Financiën

Vacature | Organisatie: Stadsschouwburg Amsterdam | Functie: Hoofd Financiën | Plaats: Amsterdam | Omvang: 28,8 uur (0,8 fte) | Sluitingsdatum: 06/06/2017


De Stadsschouwburg Amsterdam is het Nederlandse huis van het theater. De culturele hangplek op het Leidseplein, voor een avond uit mét verdieping (wij noemen dat serious pleasure). Ieder jaar zijn zo’n 450 voorstellingen te zien op onze twee podia en elders in het gebouw. Toneelgroep Amsterdam, het grootste toneelgezelschap van Nederland, is bij ons thuis evenals het geëngageerde productiehuis Urban Myth. We programmeren nationaal en internationaal. We zijn ook het huis van verschillende grote festivals: Brandhaarden, Julidans, Holland Festival en het Nederlands Theater Festival. Met Expanding Theatre (programma’s over wetenschap, maatschappij, media of amusement) staat de schouwburg midden in de actualiteit. Voor de ontmoeting huisvesten wij de Café|Brasserie van de Stadsschouwburg en CaféCox.

Voor onze organisatie zoeken wij per direct een

hoofd financiën (m/v)

voor 28,8 uur per week (0,8 fte)

Als hoofd financiën ben je verantwoordelijk voor de inrichting van de financiële administratie en de correcte verwerking van mutaties daarin. Je stelt (meerjaren)begrotingen op en bent verantwoordelijk voor periodieke en incidentele financiële rapportages waaronder de jaarrekening. Je geeft leiding aan de medewerkers van de afdeling financiën.

Wat verwachten wij van je?
Je bent pro-actief wat tot uiting komt in het doen van voorstellen ter verbetering van de financiële administratie, de rapportages, financiële processen én het gevraagd en ongevraagd advies geven aan de directeur of andere leidinggevenden. Het vertalen van het beleid in financiële overzichten is je niet vreemd. Daarnaast heb je kennis van bedrijfseconomische processen en hoe deze vorm te geven. Je bent secuur, haalt deadlines en werkt efficiënt.

Als leidinggevende heb je al de nodige ervaring en vind je het leuk om medewerkers te stimuleren en te betrekken bij de afdeling en de organisatie als geheel.

Je hebt een HBO-opleiding op het gebied van financieel management/controlling of vergelijkbaar. Daarnaast minimaal drie jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. De Stadsschouwburg werkt met Accountview en we gaan ervan uit dat je dat pakket goed beheerst. Daarnaast heb je affiniteit met theater en de voorstellingen die de Stadsschouwburg brengt. Ervaring met horeca strekt tot aanbeveling.

Wat bieden wij?
De Stadsschouwburg is een dynamische werkplek en de functie van hoofd financiën bij ons theater heeft een veelzijdig karakter. Er is voldoende mogelijkheid tot ontwikkeling en zelfontplooiing. De functie is ingeschaald volgens het functiegebouw van de CAO Nederlandse Podia.

Geïnteresseerd?
Denk je geschikt te zijn en voldoe je aan onze verwachtingen, dan nodigen we je uit om vóór 7 juni 2017 te reageren middels stadsschouwburg-amsterdam.homerun.co/hoofd-financien/nl/apply

De eerste gesprekken zullen plaatsvinden op maandag 12 juni en de tweede gesprekken op dinsdag 20 juni.

De Stadsschouwburg Amsterdam wil een diverse en inclusieve organisatie zijn. Een organisatie die ruimte biedt aan iedereen en die de kracht van de diversiteit van medewerkers gebruikt om betere resultaten te halen. We streven ernaar dat het personeelsbestand een afspiegeling is van de beroepsbevolking van Amsterdam met al haar aanwezige verschillen.

Meer informatie over de Stadsschouwburg kun je vinden op onze website.  Er wordt geen telefonische informatie verstrekt.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

stadsschouwburgamsterdam.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,