Prinses Christina Concours – Stagiair(e) Marketing en Communicatie

Stage-vacature | Organisatie: Prinses Christina Concours | Functie: Stagiair(e) Marketing en Communicatie | Plaats: Den Haag | Omvang: 28-40 uur | Sluitingsdatum: 04/06/2017


Ben je van mening dat alle kinderen in Nederland kennis moeten kunnen maken met muziek en, liever nog, moeten worden gestimuleerd om zelf muziek te maken? Weet je als geen ander hoe jongeren denken, welke media ze gebruiken en hoe ze geprikkeld worden? Lijkt het je een uitdaging om kinderen en jongeren te werven voor onze projecten en daarnaast zoveel mogelijk (pers)aandacht te genereren? Hou je van aanpakken en afwisseling? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het Prinses Christina Concours zoekt per september 2017 een:

Stagiair(e) marketing en communicatie

Voor 28-40 uur per week

Wat doet het Prinses Christina Concours?
Met een team van 11 medewerkers organiseren wij projecten en activiteiten waarmee kinderen en jongeren worden gestimuleerd muziek te maken. Hart van de organisatie vormen de concoursen (klassiek, jazz en compositie) voor jongeren. Kinderen van vier tot en met twaalf jaar kunnen meedoen aan de online wedstrijd ‘De Muziekwedstrijd’. Voor prijswinnaars organiseren we masterclasses, workshops en concerten in binnen- en buitenland. Ook organiseren we educatieve projecten voor het basisonderwijs, zoals de ‘Classic Express’. Aan boord van deze rijdende concertzaal laten jonge musici basisschoolleerlingen kennismaken met de allermooiste muziek. Andere educatieve projecten zijn Kies je Instrument en Bennie Briljant. Vanaf september 2017 vieren we ons 50-jarig jubileum!

Wat ga jij doen?
Je versterkt het team marketing en communicatie en helpt onder andere bij het schrijven van teksten voor de verschillende websites, social media, persberichten, nieuwsbrieven en mailings. Ook verleen je hand- en spandiensten bij onder andere het genereren van persaandacht, samenstellen van programmaboeken voor de concoursen, maken van een knipselmap en bijhouden van het archief.

Wij zoeken iemand die

  • Een opleiding marketing, communicatie, advertising of vergelijkbaar volgt en in het derde of vierde jaar zit.
  • Affiniteit heeft met marketing voor een jonge doelgroep en affiniteit heeft met muziek.
  • Uitgebreide kennis heeft van de trends op social media.
  • Een vlotte pen heeft en het leuk vindt om voor verschillende doelgroepen te schrijven.
  • Praktisch en ondernemend is ingesteld en houdt van afwisseling.
  • Zowel zelfstandig als in teamverband kan werken.
  • Liefst ook ervaring heeft met Google Analytics, Google Adwords, Mailchimp en WordPress.

Wanneer?
Per september 2017, vier tot vijf dagen per week, periode in overleg.

Wat bieden wij?
Een leerzame en zelfstandige stageplek waarin je uiteraard begeleid wordt door een collega van het team Marketing en Communicatie. Je komt te werken in een gezellig en gemotiveerd team in een informele organisatie op ons kantoor in Den Haag. Een stagevergoeding van € 250,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek

Interesse? Vragen?
Stuur je motivatie uiterlijk 4 juni 2017 naar m.triesschijn@christinaconcours.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Miriam Triesschijn via 085-105 00 51.

www.christinaconcours.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,