Muziekschool Amsterdam – Manager Bedrijfsvoering

Vacature | Organisatie: Muziekschool Amsterdam | Functie: Manager Bedrijfsvoering | Plaats: Amsterdam | Omvang: 0,8-1,0 fte | Sluitingsdatum: 02/06/2017


Muziekschool Amsterdam is een toonaangevende muziekeducatie-instelling in Nederland Het is onze missie om alle Amsterdamse kinderen en jongeren de mogelijkheid te geven de grote betekenis van (samen) muziek maken te leren ervaren. Met onze lessen en vele samenspeelmogelijkheden bereiken we tienduizenden leerlingen per jaar, op de eigen locaties van de muziekschool, maar met name ook in het onderwijs.

Na een periode van ingrijpende veranderingen in de inhoud van het onderwijs en organisatie ligt de focus de komende periode op het vergroten van de beheerskracht en verdere verbetering van kwaliteit. Een krachtige, professionele bedrijfsvoering is voorwaarde voor verdere ontwikkeling en innovatie.

Om dit mogelijk te maken, zijn wij op zoek naar een

Manager Bedrijfsvoering (m/v)

voor 0,8 tot 1,0 fte per 1 september 2017

Taken en verantwoordelijkheden
De Manager Bedrijfsvoering is verantwoordelijk voor de financiële administratie, personeelsadministratie, school- en leerlingenadministratie, receptie, beheer en logistiek. Je verbetert verschillende interne bedrijfsprocessen in samenhang met elkaar. Je draagt zorg voor interne dienstverlening ten behoeve van het primair proces met onder meer management- en sturingsinformatie. Je onderzoekt en verhoogt efficiency binnen de werkprocessen en levert een bijdrage aan de ontwikkeling hiervan. Je neemt deel aan het directieoverleg.

Je profiel

  • Je bent een allround bedrijfsvoerder
  • Je bent resultaatgericht, enthousiast, betrokken en besluitvaardig
  • Een veranderlijke werkomgeving waar veel professionals zeer zelfstandig opereren stimuleert je energie
  • Je hebt ruime ervaring in management, financiën en planning en control processen
  • Je bent een systeemdenker met grote implementatiekracht
  • Je schakelt gemakkelijk tussen sturend en coachend leidinggeven
  • Je hebt overredingskracht, bent diplomatiek en een goede onderhandelaar
  • Je houdt overzicht, communiceert op heldere wijze, staat stevig in je schoenen en bent goed in staat om te relativeren
  • Je opleiding (hbo/wo-niveau) en ervaring liggen op het gebied van bedrijfskunde en financiën
  • Je hebt aantoonbare affiniteit met kunst en cultuur(-educatie)

Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Het gaat om een aanstelling voor een jaar, met uitzicht op een vast contract bij goed functioneren. De CAO Kunsteducatie is van toepassing. Het salaris is conform de CAO schaal 12, met mogelijke uitloop naar 13. Daarnaast biedt Muziekschool Amsterdam een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie vind je op www.muziekschoolamsterdam.nl. De uitgebreide functiebeschrijving en andere informatie zijn op te vragen bij Laurien van Daalen, hoofd salarisbureau & personeelszaken. Je motivatiebrief en CV kun je tot uiterlijk 2 juni sturen naar: laurien.van.daalen@muziekschoolamsterdam.nl onder vermelding van ‘sollicitatie manager bedrijfsvoering’.

www.muziekschoolamsterdam.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,