Lloyd Hotel & Culturele Ambassade – Medewerker Bediening

Vacature | Organisatie: Lloyd Hotel & Culturele Ambassade | Functie: Medewerker Bediening | Plaats: Amsterdam | Omvang: In overleg | Sluitingsdatum: geen


Het Lloyd Hotel & Culturele Ambassade is een trendsettend één tot vijf sterren hotel, dat haar gasten een bijzonder gastvrij en inspirerend verblijf in Amsterdam biedt. Het hotel is onlosmakelijk verbonden met de Culturele Ambassade en onderscheidt zich van andere hotels door haar functie als platform voor mensen uit de creatieve wereld, design, kunst en bijzondere geschiedenis.

Het restaurant van het Lloyd Hotel is een bestemming op zichzelf. Er zijn een bar, banquetzalen en het restaurant, geopend voor ontbijt, lunch, en diner. Door het hele gebouw bestaat de mogelijkheid tot het huren van ruimtes voor feesten, vergaderingen of andere zakelijke bijeenkomsten. Ook hier komen ambachtelijk meesterschap en conceptuele innovatie samen.

Het eten van het Lloyd Hotel wordt in onze eigen keuken gemaakt, het vlees en de vis zijn duurzaam (gevangen) en onze groenten zijn meestal biologisch verbouwd, het liefst dicht bij huis. We zijn trots op onze producenten en leveranciers en kennen hen goed. We combineren klassieke gerechten en bereidingswijzen met hedendaagse invloeden en nieuwe kooktechnieken. Met een frisse blik en vintage receptuur maken we eigentijdse gerechten die soms verrassen maar die vooral heerlijk smaken!

Voor versterking van onze restaurantbrigade zijn wij op zoek naar een ervaren parttime / fulltime

medewerker bediening m/v

omvang in overleg

Wij zoeken iemand die het plezierig vindt om onze gasten goede, persoonlijke service te verlenen en iemand die ons restaurantconcept en het eten en drinken wat wij serveren, enthousiast op hen kan overbrengen. Je hebt ervaring in de horeca, werkt zelfstandig en hebt een flexibele instelling. Je kunt goed werken in een team en bent bereid om nieuwe medewerkers te trainen en in te werken. Je Nederlands is goed en je hebt voldoende kennis van de Engelse taal.

De werktijden liggen tussen 7:00 en 01:00 uur zodat je ingezet kan worden voor ontbijt, lunch en diner.

De werkzaamheden
In het restaurant, op het terras en in de verschillende vergaderzalen:

  • verrichten van voorbereidende werkzaamheden (mise en place);
  • aannemen en serveren van bestellingen;
  • bestellingen plaatsen bij keuken en bar;
  • opmaken van de rekening en afrekenen met de gasten;
  • tafels afruimen en restaurant en terras netjes houden;
  • verschillende (voorbereidende) banqueting werkzaamheden uitvoeren in de verschillende zalen.

Wij bieden
Wij bieden een salaris conform het arbeidsvoorwaardenregelement van Horeca Nederland en een hele fijne werkplek in een positieve en opgewekte organisatie.

Interesse?
Heb je interesse in deze functie, stuur dan je CV en motivatiebrief, onder vermelding van medewerker bediening, naar werken@lloydhotel.com ter attentie van Evelyn Storm. Reacties zonder CV worden niet in behandeling genomen.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

www.lloydhotel.com


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,