DE KOM, stadstheater en kunstencentrum – Assistent Cultuureducatie en -participatie

Vacature | Organisatie: DE KOM, stadstheater en kunstencentrum | Functie: Assistent Cultuureducatie en -participatie | Plaats: Nieuwegein | Omvang: 20 uur, verdeeld over 4 middagen | Sluitingsdatum: 01/06/2017


DE KOM, stadstheater en kunstencentrum bruist van de activiteiten. Het is de aangewezen plek in Nieuwegein voor iedereen die kunst en cultuur wil beleven en beoefenen. DE KOM is een podium voor professionele en amateurkunst met ruim 200 voorstellingen en tal van andere activiteiten per seizoen. Het kunstencentrum van DE KOM biedt cursussen en faciliteiten aan op het gebied van muziek, dans, toneel, musical en beeldende kunst. Daarnaast verzorgt het kunstencentrum in samenwerking met diverse partners een groot aantal kunst- en cultuurprojecten, vooral voor scholen en buitenschoolse opvang en in de wijken.

Wij hebben per direct plek voor een

ASSISTENT CULTUUREDUCATIE EN -PARTICIPATIE

(0,55 fte = 20 uur, verdeeld over 4 middagen)

In deze functie beheer je het bureau van de afdeling cultuureducatie en -participatie en je ondersteunt het hoofd van de afdeling. De ideale kandidaat heeft niet alleen relevante werkervaring, maar draagt ook kunst en cultuureducatie een warm hart toe. We zoeken iemand die klantgericht, zorgvuldig en communicatief sterk is. Iemand die op een dag gemakkelijk schakelt tussen verschillende taken en het hoofd koel houdt. Je bent accuraat en kunt goed plannen en organiseren. Je werkt graag met administratieve en financiële softwaresystemen en hebt deze snel onder de knie.

WERKZAAMHEDEN

 • Frontoffice t.b.v. relaties, stakeholders en klanten:
  • Je ondersteunt bij acquisitie en relatiebeheer, beantwoordt vragen en verwijst door
 • Planning, organisatie, afhandeling:
  • Je plant, beheert en organiseert de faciliteiten t.b.v. lessen, cursussen en projecten in overleg met de betrokken afdelingen
  • Je verricht administratieve en organisatorische werkzaamheden t.b.v. open dagen, tentoonstellingen, presentaties e.d.
 • Administratie:
  • Je draagt zelfstandig zorg voor een effectieve en efficiënte projectadministratie, cursistenadministratie en klantenadministratie
  • Je houdt jaarplanning, roosters en overzichten bij
  • Je registreert uren, ondersteunt bij inplannen werk, personele mutaties, ziekmeldingen en zorgt voor opvolging
  • Je ondersteunt bij het voorbereiding en opstellen van (financiële) rapportages, kengetallen en jaarverslagen
  • Je berekent en controleert facturen van de afdeling
 • Interne communicatie:
  • Je onderhoudt zelfstandig goed contact met de docenten en het overige personeel m.b.t. projecten, cursussen, pr, faciliteiten, roosters en bijeenkomsten
 • Externe communicatie
  • Je draagt zelfstandig zorg voor een goede werkwijze in en afhandeling van het klantcontact
  • Je verschaft informatie op open dagen en bij presentaties
  • Je draagt bij aan het contentbeheer en de ontwikkeling van de website en ondersteunt bij redactiewerk
 • Secretarieel
  • Je plant gesprekken en bereidt vergaderingen/overleggen voor, notuleert en zorgt voor uitvoering en opvolging
  • Je draagt zelfstandig zorg voor een goede werkwijze in en afhandeling van telefoon, klachten en opmerkingen
  • Je beheert het cursus-, klant- en projectarchief

JE HEBT:
Een achtergrond op MBO+/HBO-niveau en bent bekend met administratieve en financiële softwaresystemen. Je hebt affiniteit met kunst en cultuur en met educatie.

JE BENT:
Klantgericht en je communicatieve vaardigheden zijn uitstekend. Je werkt snel en accuraat en je kunt goed plannen en organiseren. Je bent flexibel en indien gewenst beschikbaar in avonduren, weekenden en vakantieperioden.

WIJ BIEDEN:
Een informele werkomgeving in een dynamisch bedrijf. Je hebt veel vrijheid om je werk en je tijd in te delen. Uren die je extra werkt kun je in de zomer compenseren. Je krijgt een tijdelijke aanstelling conform CAO-KE schaal 6, met uitzicht op een aanstelling in vaste dienst. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder andere een persoonlijk opleidingsbudget en een personeelsregeling om zelf DE KOM te ‘beleven’, zoals korting op theaterkaarten.

INTERESSE?
Sollicitaties met CV en motivatie kunnen tot 1 juni per e-mail gestuurd worden naar Dietie Strunk (managementassistent): dietie@dekom.nl. De eerste gesprekken zijn gepland voor 8 en 9 juni. Voor meer informatie of een volledige functieomschrijving kun je contact opnemen met Marjo Schlaman (hoofd cultuureducatie en -participatie): marjo@dekom.nl.

www.dekom.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,