De Goudse Schouwburg – Programmeur

Vacature | Organisatie: De Goudse Schouwburg | Functie: Programmeur m/v | Plaats: Gouda | Omvang: 30 uur | Sluitingsdatum: 10/06/2017


Stichting Schouwburgcomplex Gouda exploiteert zowel De Goudse Schouwburg als Cinema Gouda. Beide uitgaansgelegenheden bieden wekelijks een keur aan voorstellingen en activiteiten voor een divers publiek uit Gouda en omgeving. In 2016 konden zo’n 131.000 bezoekers van 309 theatervoorstellingen genieten, waarvan 181 in de Grote zaal en 128 in de Kleine zaal. Naast deze afwisselende en brede programmering wil De Goudse Schouwburg de komende jaren haar samenwerkingsverbanden met de stad Gouda verdiepen en versterken. Tot op heden werd de functie van theaterprogrammeur door de directeur ingevuld, echter met de komst van Cinema Gouda is er gekozen om deze twee functies te splitsen. Daarom zijn wij per half september op zoek naar een

Programmeur

30 uur

Verantwoordelijkheden
Onder leiding van de directeur geef je mede vorm aan het artistieke profiel van De Goudse Schouwburg en draag je zorg voor de ontwikkeling en uitvoering van het programmabeleid. Je voert (boekings)gesprekken met aanbieders en bent verantwoordelijk voor de algehele planning van de programmering. Je draagt in nauw overleg met de directeur zorg voor de programmeringsbegroting, de contractuele afhandeling van de afspraken en de maandelijkse (budget)rapportage. Samen met ons Hoofd Marketing zorg je voor samenhang tussen Programma en Publiek.

Profiel
Je hebt tussen de 5 en 10 jaar aantoonbare werkervaring op het gebied van programmering en je hebt daarmee actuele en programma-inhoudelijke kennis van de theaterwereld. Mede dankzij je afgeronde opleiding op minimaal HBO niveau beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden (schriftelijk en mondeling), kun je goed onderhandelen en ben je resultaatgericht en innovatief. Je hebt affiniteit met de culturele sector in het algemeen en theater in het bijzonder en beschikt over een goed netwerk in de theaterwereld. Al je werkzaamheden voer je op een transparante en integere wijze uit. Verder zijn flexibele werktijden geen probleem voor jou, zodat je mee kunt draaien bij voorstellingen in het aanwezigheidsrooster van het managementteam.

Wij bieden
Een uitdagende functie binnen een dynamische en informele organisatie. Een tijdelijk contract voor één jaar met mogelijkheid tot verlenging. Salariëring afhankelijk van kennisniveau en ervaring conform de CAO Nederlandse Podia. Uiteraard heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan het culturele aanbod van de organisatie.

Procedure
Schriftelijke sollicitaties met motivatie en CV (Word of pdf) kunnen tot uiterlijk 10 juni 2016 gericht worden aan Nel Oskam – directeur en per e-mail gestuurd worden aan haar assistent Kim van ‘t Holt via k.vant.holt@goudseschouwburg.nl. De gesprekken vinden plaats op donderdag 15 juni in Gouda.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

www.goudseschouwburg.nl


, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,