Stichting De Schoolschrijver – Educatie-ontwikkelaar

Vacature | Organisatie: Stichting De Schoolschrijver | Functie: Educatie-ontwikkelaar | Plaats: Amsterdam | Omvang: 24 uur | Sluitingsdatum: 16/01/2017


De Schoolschrijver biedt een totaalaanpak voor lezen en creatief schijven op de basisschool. Wij zetten de allerbeste kinderboekenauteurs in om leerlingen op basisscholen taalsterk te maken. De schrijvers delen hun liefde voor verhalen lezen en creatief schrijven en maken kinderen enthousiast voor de magie van taal.

De Schoolschrijver is voortdurend bezig met de ontwikkeling van innovatief aanbod, dat aansluit bij wat scholen echt nodig hebben. Nieuw is ons aanbod dat bestaat uit een mengvorm van off- en online onderdelen. Dit aanbod gaan we de komende jaren uitbouwen.

Voor de ontwikkeling van ons gecombineerde off- en online aanbod zoekt De Schoolschrijver per direct een enthousiaste, energieke

Educatie-ontwikkelaar

voor 24 uur, vooralsnog tot 1 september 2017, met de mogelijkheid tot verlenging. Kennis van en ervaring met interactie-design en nieuwe media is een vereiste.

Dit ga je doen
Je bent sterk in (deels digitale) productontwikkeling en denkt marktgericht. Je schrijft (mee) aan diverse educatieve content. Je coördineert activiteiten, o.a. met deelnemende scholen. Je ondersteunt de projectleider ‘Platform’ en overige teamleden.

Jouw profiel

 • naast kennis van en ervaring met interactie-design en nieuwe media, ook:
 • conceptueel sterk
 • marktgeoriënteerd en ondernemingszin
 • praktische hands-on mentaliteit
 • didactisch-onderwijskundig onderlegd
 • affiniteit met letteren en primair onderwijs, en vanzelfsprekend het werk van De Schoolschrijver
 • uitstekende Nederlandse uitdrukkingsvaardigheid

Herken je je in dit profiel? Dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren!

Wat bieden wij jou?
Werken bij De Schoolschrijver betekent werken binnen een innovatieve organisatie, in een kleinschalig team met een duidelijke missie: een taalsterke toekomst voor ieder kind. We bieden jou de ruimte om je breed in te zetten (op de terreinen educatie, innovatie, digitalisering, taal/lezen en marktdenken) en om met ons te pionieren, zodat we met ons unieke, creatieve aanbod een stevige plek verwerven binnen het basisonderwijs. Een ZZP-afspraak of een parttime arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd zijn beide bespreekbaar.

De Schoolschrijver vervult een voortrekkersrol in de innovatie in het taal- en cultuuronderwijs in het primair onderwijs. De Schoolschrijver is gevestigd aan het WG-Plein 104 in Amsterdam en is goed bereikbaar met OV en auto.

Contact
Stuur je mail/brief met cv voor 16 januari 2017 naar vacature@deschoolschrijver.nl.
Wil je meer informatie, dan kun je vanaf maandag 9 januari contact opnemen met directeur Annemiek Neefjes: annemiek@deschoolschrijver.nl of 06-23424600.

www.deschoolschrijver.nl


 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn
 • Google Plus
 • Add to favorites
 • Email

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,