Projectstudio Cornelis Serveert – Stagiair Marketing & Content Development

Stage-vacature | Organisatie: Projectstudio Cornelis Serveert | Functie: Stagiair Marketing & Content Development | Plaats: Amsterdam | Omvang: min. 2 dagen per week | Sluitingsdatum: 23/01/2017


HEB JE EEN NEUS VOOR INNOVATIEVE TRENDS EN EEN VLOTTE PEN? DAN MAAKT PROJECTSTUDIO CORNELIS SERVEERT GRAAG NADER KENNIS MET JE!

Projectstudio Cornelis Serveert ontwikkelt creatieve formats voor de culturele sector én het bedrijfsleven. Voor opdrachtgevers als Bol.com, TU Delft, Van Gogh museum en Future Flux Festival ontwikkelen we concepten waarin design, interactie, fun en complexe vraagstukken hand in hand gaan. De studio wordt geleid door Sophie van Rijswijk en Veerle Devreese: opgeleid als cultuurwetenschappers en ontwerpers. We kiezen er bewust voor om zowel binnen als buiten de culturele sector te opereren. Deze werelden kunnen elkaar voeden en zo stimuleren we frisse blikken en creatieve denk- en werkprocessen.

In het voorjaar 2017 bouwen we onze merkidentiteit verder uit. Daarom zijn we op zoek naar een creatieve

Stagiair Marketing & Content development

Heb je een achtergrond in Communicatie, Marketing, Journalistiek of Media? En ben je leergierig, flexibel, analytisch, commercieel ingesteld én scherp van geest? Tijdens deze stage bijt je je vast in je eigen projecten en krijg je de kans om verantwoordelijkheden naar je toe te trekken.

WE BIEDEN:
Opererend vanuit Amsterdam word je vol betrokken bij de voorbereidingen en realisatie van projecten die plaatsvinden door heel Nederland en Vlaanderen. Je werkt zelfstandig binnen een klein team dat steeds weer in andere contexten opereert en voortdurend met verschillende partijen en netwerken van doen heeft (van culturele sector tot het bedrijfsleven). We betrekken je in onze ontwerpstrategieën, de verschillende netwerken en uiteenlopende inspirerende contexten. Daarbij dagen we je uit om een stempel te drukken op de marketingstrategie.

We bieden € 100,- stagevergoeding per maand + reiskostenvergoeding.

TAKENPAKKET:

 • Strategie ontwikkeling & productie van content
 • Monitoren en analyseren van trends en activiteiten in het veld
 • Ondersteuning bij evenementen en projecten

GEZOCHT:

 • Hands-on mentaliteit & resultaatgericht
 • Creatief & vindingrijk
 • Communicatief & een vlotte pen
 • Affiniteit met innovatie, maatschappelijke vraagstukken & cultuur
 • Vloeiend Nederlands en Engels in woord en geschrift
 • Beheersing van Adobe Photoshop en InDesign is een pré.

Interesse?
Zin en tijd om in het voorjaar van 2017 gedurende min. 3 maanden voor min. 2 dagen per week stage te lopen (exacte periode/ dagen in overleg)? Stuur dan voor 23 januari je cv + een beknopte motivatie met daarin wat je verwacht/hoopt tijdens deze stage te kunnen ontwikkelen naar Veerle Devreese: veerle@cornelis-serveert.nl.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

www.cornelis-serveert.nl


 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn
 • Google Plus
 • Add to favorites
 • Email

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,