Bibliotheek Barneveld – Medewerker Marketing & Communicatie

Vacature | Organisatie: Bibliotheek Barneveld | Functie: Medewerker Marketing & Communicatie | Plaats: Barneveld | Omvang: 20 uur | Sluitingsdatum: 26/01/2017


Bibliotheek Barneveld is een openbare bibliotheekorganisatie binnen de gemeente Barneveld die haar maatschappelijke waarde ontleent aan het bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van mensen en de bevordering van hun maatschappelijke kansen. Iedereen kan er binnenlopen voor inspiratie, ontspanning en het opdoen van kennis. Het biedt mensen een plek waar ze anderen kunnen ontmoeten, ongestoord kunnen verblijven, werken, rondneuzen en discussiëren. De hoofdvestiging is gelegen in het centrum van Barneveld. Daarnaast zijn er filialen in Kootwijkerbroek en Voorthuizen te vinden. Ook is er nauwe samenwerking met voorschoolse instellingen en het onderwijs.

Voor de hoofdvestiging in Barneveld zijn wij op zoek naar een:

Medewerker Marketing & Communicatie

(20 uur per week)

Als Medewerker Marketing & Communicatie adviseert u directie en management over de te volgen koers op het gebied van marketing & communicatie. U heeft een heldere, gedegen visie op ontwikkelingen in de markt en de directe omgeving van Bibliotheek Barneveld. U bent in staat markt-, doelgroep-, en klantanalyses uit te voeren. U ontwikkelt op eigen initiatief plannen voor de verbetering van het effect van marketing- en communicatie uitingen.

U bent in staat soepel en snel te schakelen tussen strategisch, tactisch en operationeel niveau en draagt zorg voor structurele afstemming van strategie, beleid, plan en uitvoering. In samenspraak met directeur, teamleider en medewerkers vertaalt u organisatie- en afdelingsdoelstellingen naar marketing- en communicatieactiviteiten voor de bibliotheek.

U coördineert deze activiteiten en voert een groot deel zelfstandig uit. Het gaat hierbij onder andere om het schrijven van persberichten, social media, onderhoud website en uitvoering van marketing- & promotieacties. U ziet toe op het gehele proces van planning, coördinatie en kwaliteits- / voortgangsbewaking.

U voelt zich thuis in de werkomgeving van de bibliotheek en bent op de hoogte van landelijke, digitale ontwikkelingen binnen de bibliotheeksector. U weet deze ontwikkelingen te vertalen naar de lokale situatie waarmee structurele inbedding van Bibliotheek Barneveld binnen de lokale gemeenschap wordt gerealiseerd.

Het functieprofiel:
U beschikt over:

 • een passende HBO opleiding op het gebied van marketing en communicatie, bij voorkeur aangevuld met NIMA A & B;
 • uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • een sterk analytisch vermogen;
 • marktgerichtheid en actuele kennis van het werkveld van de bibliotheeksector;
 • grote affiniteit met de bibliotheeksector;
 • sterk ontwikkelde competenties op het gebied van het plannen en organiseren van werkzaamheden en de voortgangsbewaking daarvan;
 • een ondernemende en hands-on mentaliteit;
 • een flexibele werkhouding.

Het volledige functieprofiel is te vinden op www.bibliotheekbarneveld.nl.

Wat bieden wij?
Arbeidsvoorwaarden conform CAO Openbare Bibliotheken, schaal 8, € 2.567,- tot € 3.290,- op fulltime (36-urige) basis. Inschaling op basis van opleiding en ervaring. Bibliotheek Barneveld beschikt over een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Reageren?
Voor vragen over de vacature kunt u contact opnemen met Miranda van Ooijen, Teamleider Bibliotheek / Projecten, tel: 0342-403483, e-mail: miranda.vanooijen@bibliotheekbarneveld.nl.

Reageren kan door een bericht inclusief motivatie en curriculum vitae te sturen naar: miranda.vanooijen@bibliotheekbarneveld.nl. Reageren is mogelijk tot uiterlijk donderdag 26 januari 2017. Gesprekken vinden naar verwachting op 7 en/of 9 februari 2017 plaats.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

www.bibliotheekbarneveld.nl


 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn
 • Google Plus
 • Add to favorites
 • Email

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,