Amsterdam Museum – Senior Medewerker Marketing & Communicatie

Vacature | Organisatie: Amsterdam Museum | Functie: Senior Medewerker Marketing & Communicatie | Plaats: Amsterdam | Omvang: 1 fte | Sluitingsdatum: 26/01/2017


Ben jij een ervaren marketing & communicatie specialist met een hart voor Amsterdam en cultuur? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het Amsterdam Museum is een stadsmuseum in het centrum van Amsterdam. Met daarnaast locaties als Museum Willet-Holthuysen, het Cromhouthuis en de Hollanders van de Gouden Eeuw in de Hermitage Amsterdam. In de komende jaren willen we onze aanwezigheid uitbreiden met partners door de hele stad en een onmisbare thuisbasis worden voor Amsterdammers, families, cultuurliefhebbers en stadsbezoekers uit binnen- en buitenland. Hierbij hoort een sterk merk waaronder tal van initiatieven, activiteiten en locaties vallen. Om dit merk verder vorm te geven en uit te bouwen zijn we op zoek naar een:

Senior Medewerker Marketing & Communicatie

(1 fte) m/v

Vertel ons waarom jij dé senior medewerker bent die het museum nodig heeft om onze toekomstplannen te verwezenlijken. We gaan ervan uit dat je een commerciële instelling hebt, maar ook om weet te gaan met het karakter van de culturele sector. Je kan aan meerdere grote en kleinere projecten tegelijk werken en je weet taken daarbij goed te plannen en te structureren. We zoeken een creatieve denker die goed kan schrijven voor meerdere media en doelgroepen. Daarnaast ben je flexibel ingesteld, innovatief, pragmatisch, proactief, enthousiast en een echte teamspeler.

Werkzaamheden

Als senior medewerker marketing en communicatie vertaal je doelstellingen naar concrete plannen, campagnes en acties. Je bouwt het merkverhaal van het Amsterdam Museum verder uit en vergroot de naamsbekendheid onder de relevante doelgroepen. Daarnaast bewaak je de voortgang van processen en zorg je voor briefing en aansturing van externe partijen.

Kennis en ervaring

Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding op het gebied van marketing of communicatie en minimaal vijf jaar relevante ervaring in een commerciële of culturele organisatie. Daarnaast ben je bekend met hedendaagse (online) marketingtools en communicatief sterk in Nederlands en Engels, zowel in woord als geschrift.

Wat bieden wij?

Een werkplek in het bruisende hart van de stad. Je gaat deel uitmaken van een enthousiast team in een organisatie die volop in ontwikkeling is.

Salaris en contract

Afhankelijk van leeftijd en ervaring maximaal € 3.712,- (Schaal 9) bruto per maand bij 36 uur per week exclusief 8% vakantiegeld, 6% eindejaarsuitkering en 1,5 % levensloopuitkering. Wij bieden in eerste instantie een contract voor één jaar aan. Bij goed functioneren wordt het contract omgezet naar een dienstverband voor onbepaalde tijd. Het Amsterdam Museum volgt de arbeidsvoorwaarden van de gemeente Amsterdam.

Geïnteresseerd?

Stuur dan vóór 27 januari 2017 je sollicitatie per email inclusief curriculum vitae naar: po@amsterdammuseum.nl, t.a.v. de heer E.C. Ankersmit, teamleider HRM. Onder vermelding van vacature ‘Medewerker marketing & communicatie’. De eerste gesprekken vinden plaats op dinsdag 14 en donderdag 16 februari 2017.

Wil je eerst meer informatie over de functie? Neem dan contact op mevrouw L. Schwarz, telefoon 020 – 5231 721.

Het Amsterdam Museum streeft ernaar een diverse en inclusieve organisatie te zijn op het gebied van leeftijd, geslacht en etnische afkomst.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

www.amsterdammuseum.nl


  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Google Plus
  • Add to favorites
  • Email

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,