Stichting Museum Broeker Veiling – Lid Raad van Toezicht

Onbezoldigde vacature | Organisatie: Stichting Museum Broeker Veiling | Functie: Lid Raad van Toezicht | Plaats: Broek op Langedijk | Omvang: n.v.t. | Sluitingsdatum: 14/02/2017


Stichting Museum Broeker Veiling is het openluchtmuseum in Broek op Langedijk dat symbool staat voor de geschiedenis van de groentedoorvaarveilingen in Noord-Holland, te midden van de mensen die woonden, werkten en handel dreven in groente. Museum Broeker Veiling is uniek; hier kan men de veiling beleven. Het gebouw, bestaande uit de lighallen en het afmijnlokaal is enig in zijn soort. De afgelopen jaren heeft het Museum Broeker Veiling een metamorfose meegemaakt waardoor Museum Broeker Veiling een gezond en modern museum is met een gevarieerd aanbod. De missie van Museum Broeker Veiling is: Beleef de groentedoorvaarveiling bij de Broeker Veiling.

De stichting is opgericht in 1974 en kent per 1 januari 2017 een College van Bestuur met één bestuurder en een Raad van Toezicht. De Raad van Toezicht bestaat uit ten minste drie (3) leden en bestaat per 1 januari 2017 uit vier (4) leden. De Raad van Toezicht houdt integraal toezicht op het beleid van het College van Bestuur en op de algemene gang van zaken.

Voor de Raad van Toezicht van de Stichting Museum Broeker Veiling zijn wij op zoek naar een:

Lid van de Raad van Toezicht
(deskundigheidsgebied museaal)

De kandidaat die we uitnodigen om te reageren op deze vacature is door kennis en ervaring op het cultureel / museale vlak een aanvulling op de andere leden van de Raad van Toezicht. De kandidaat kent de ontwikkelingen, bedreigingen en kansen voor culturele / museale organisaties. De kandidaat beschikt over een bijbehorend netwerk, is goed geïnformeerd en aangesloten op de actuele thema’s en is bereid deze in te zetten voor Museum Broeker Veiling.

Meer informatie kunt u krijgen bij de voorzitter van de Raad van Toezicht, Willem Bok. Hij is bereikbaar per e-mail w.j.bok@me.com. U kunt tot 15 februari 2017 uw cv met een heldere motivatie sturen aan de Raad van Toezicht, via hetzelfde e-mailadres: w.j.bok@me.com.

Een profiel is op aanvraag beschikbaar.

www.broekerveiling.nl


  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Google Plus
  • Add to favorites
  • Email

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,