Stichting Holland Animation Film Festival – Producent

Vacature | Organisatie: Stichting Holland Animation Film Festival | Functie: Producent | Plaats: Utrecht | Omvang: 1,0 fte | Sluitingsdatum: geen


Het internationale Holland Animation Film Festival (HAFF) vindt jaarlijks in het voorjaar plaats op verschillende locaties in hartje Utrecht. De twintigste editie is van 22 – 26 maart 2017. Vijf dagen lang biedt het festival een verrassend, internationaal aanbod van animatiefilms, installaties, exposities, talkshows, lezingen en workshops. Daarnaast zijn er educatieve activiteiten met buiten- en binnenschoolse programma’s in het hele land en activiteiten online en offline door het jaar heen om de zichtbaarheid van het festival én van kwaliteitsanimatie te vergroten.

Het eigenzinnige HAFF staat bekend om zijn keuze voor kwaliteit en innovatie en geniet grote internationale waardering. HAFF is een belangrijke ontmoetingsplaats voor filmmakers, producenten, studenten en docenten van kunstvakopleidingen uit Nederland en ver daarbuiten. Samenwerking zowel nationaal als internationaal is van groot belang en draagt bij aan efficiënte programmering van hoog niveau. De organisatie is in handen van een vaste kern van medewerkers. Deze wordt in de aanloop naar het festival aangevuld met tijdelijke medewerkers, stagiairs en vrijwilligers. Directeur van het festival is Gerben Schermer.

Holland Animation Film Festival zoekt zo spoedig mogelijk een:

Producent

Opdracht
Je bent verantwoordelijk voor de algehele planning van het festival en de uitvoering daarvan. Tot de opdracht behoren in ieder geval de volgende taken:

 • Opstellen van de algehele festivalplanning en draaiboeken en het bewaken van deadlines
 • Festival- en projectbegrotingen bijhouden, opstellen van facturen, bijhouden kasboek
 • Vastleggen van afspraken met samenwerkende partijen, locatiemanagement en het regelen van vergunningen
 • Inkoop van faciliteiten zoals bijvoorbeeld techniek, drukwerk en hotels
 • Werven, (laten) begeleiden en doen coördineren van stagiairs en vrijwilligers
 • Gastenservice en organisatie van specifieke evenementen (openingen, tentoonstellingen, seminars/lezingen, ontbijtshows, recepties)
 • Coördinatie kaartverkoop

Profiel
HBO, aantoonbare ervaring met productieleiding in de culturele sector, goed kunnen samenwerken, plannen en organiseren, punctueel, vaardig in Word en Excel, communicatief, stressbestendig en flexibel, zelfstandig en initiatiefrijk, goede beheersing Nederlands en Engels (mondeling en schriftelijk), woonachtig in/nabij en bekend met de stad Utrecht, bereid om indien nodig ’s avonds en in het weekend te werken.

Periode
Per direct tot en met 30 april 2017, fulltime.

Sollicitatie
Sollicitaties kunnen voorzien van CV en portfolio worden gezonden aan Gerben Schermer, gerben@haff.nl. Overeenkomst tot opdracht/ZZP behoort tot de mogelijkheden. Voor meer informatie tel. 030-2331733 of gerben@haff.nl.

www.haff.nl


 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn
 • Google Plus
 • Add to favorites
 • Email

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,