Scapino Ballet Rotterdam – Stagiair Marketing & Publiciteit

Stage-vacature | Organisatie: Scapino Ballet Rotterdam | Functie: Stagiair Marketing & Publiciteit | Plaats: Rotterdam | Omvang: minimaal 32 uur | Sluitingsdatum: 23/01/2017


Scapino Ballet Rotterdam is een van de meest toonaangevende dansgezelschappen van Nederland. Het gezelschap maakt met hoge kwaliteit toegankelijke producties voor een breed publiek en presenteert tegelijkertijd werk van de meest spannende, jonge en vernieuwende talenten. Met de grote avontuurlijke producties van artistiek directeur Ed Wubbe, veelal op live muziek, heeft Scapino een eigen genre gecreëerd. Scapino is het oudste dansgezelschap van Nederland en stadsdansgezelschap van Rotterdam. In 2016 vierde Scapino het 70-jarig jubileum met de productie ‘TING!’.

Scapino Ballet Rotterdam zoekt per 1 februari en per 1 september 2017 (ieder half jaar) een

Stagiair Marketing & Publiciteit

Taken

 • Meedraaien met bijzondere activiteiten, premières, markten, beurzen.
 • Meedenken / ontwikkelen van nieuwe (marketing)ideeën / acties.
 • Dagelijks contact met theaters voor kassastanden en reserveringen.
 • Diverse (marketing)acties bijhouden en afhandelen.
 • Dagelijks bijhouden van social media en webshop.
 • Eventueel organiseren en begeleiden tekenworkshop.
 • Eventueel uitvoeren van publieksonderzoek.
 • En alle andere voorkomende werkzaamheden op de afdeling.

Functie-eisen
Wij zoeken een derdejaars student HBO of WO die van aanpakken weet. Die resultaatgericht is en van overzicht houdt. Je kent uiteraard de ins en outs van de moderne media. Affiniteit met en kennis van (publieks)onderzoek is een pre. Daarnaast heb je een enthousiaste instelling en ben je bereid af en toe buiten kantooruren te werken. Je bent bij voorkeur 5 maanden en minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Vacature en contactinformatie
Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Jerney Troost op telefoonnummer 010-414 24 14. Belangstellenden nodigen wij uit hun schriftelijke sollicitatie met CV te sturen naar personeelszaken@scapinoballet.nl.

www.scapinoballet.nl


 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn
 • Google Plus
 • Add to favorites
 • Email

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,