North Sea Jazz Club – Stagiair(e) Marketing / PR

Stage-vacature | Organisatie: North Sea Jazz Club | Functie: Stagiair(e) Marketing / PR | Plaats: Amsterdam | Omvang: 38 uur | Sluitingsdatum: 31/01/2017


De North Sea Jazz Club heeft gemiddeld 20 concerten per maand op het programma staan. Je ziet er live concerten van kleine en grote artiesten in een intieme setting. Net als op het North Sea Jazz Festival ontdek je nieuwe artiesten en hoor je verschillende muziekstijlen zoals jazz, funk, blues, soul en wereldmuziek. Voorafgaand en tijdens de concerten kan het publiek genieten van een driegangendiner samengesteld door de chef-kok. Je vindt de North Sea Jazz Club op het Westergasfabriekterrein in Amsterdam.

North Sea Jazz Club is op zoek naar een:

Stagiair(e) Marketing / PR

Wie zoeken wij?
Een enthousiaste, inventieve, proactieve en sociale student (WO/HBO niveau) met de studierichting communicatie / marketing / muziekmanagement. Of een net afgestudeerd persoon die werkervaring op wil doen. Je woont in Amsterdam en kent de stad als je broekzak. Je kunt goed schrijven in Nederlands en Engels, bent actief met social media en kunt zelfstandig werken. Je hebt een streepje voor als je bekend bent met ontwerpprogramma’s als Photoshop & Indesign. Je bent een muziekliefhebber en je kent (een deel van) onze programmering. Je bent beschikbaar gedurende een half jaar om full time aan de slag te gaan.

Wat bieden wij?
Een werk- en leerplek in een veelzijdige culturele organisatie. Je draait volwaardig en allround mee in het pr- team en helpt mee met de pr & marketing rond de concerten in de club. Je werkzaamheden lopen uiteen van het on- en offline verspreiden van pr-materialen tot het schrijven van teksten, het opzetten en uitvoeren van een PR-plan per concert (free publicity en marketing) en het onderhouden van contacten met pers, labels en organisatoren. Een specifieke stage opdracht is in overleg eventueel mogelijk. Je ontvangt een stagevergoeding en je mag gratis naar concerten.

Periode:
1 maart 2017 t/m 31 augustus 2017.

Interesse?
Herken je jezelf in de omschrijving en spreekt de stage je aan? Stuur dan voor 1 februari 2016 een motivatiebrief met CV naar Dennis Molema: dennis@northseajazzclub.com. Ook met vragen kan je op dat e-mailadres terecht of je kunt bellen met 020 7220 982.

www.northseajazzclub.com


  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Google Plus
  • Add to favorites
  • Email

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,