Museum Romeinse Katakomben – Gastheer / Gastvrouw

Vrijwilligers-vacature | Organisatie: Museum Romeinse Katakomben | Functie: Gastheer / Gastvrouw | Plaats: Valkenburg a/d Geul | Omvang: in overleg | Sluitingsdatum: geen


Museum Romeinse Katakomben is een fascinerende en unieke plek om te werken. Dwalend door de onderaardse gangen reis je terug naar lang vervlogen tijden, naar het oude Rome. Je daalt af naar de graven van gewone Romeinse burgers en naar de schitterende grafkamers van vooraanstaande Romeinen. Prachtige fresco’s, indrukwekkende beelden en het boeiende verhaal van de gids maken een bezoek tot een onvergetelijke ervaring. Ook biedt het museum een boeiend hedendaags programma met exposities, culturele festivals, lezingen en workshops.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste

Gastheer / Gastvrouw

die in staat is om zelfstandig bezoekers te ontvangen, advies te geven, uitleg te geven over de lopende exposities of evenementen en tickets te verkopen. Kortom, een sociale collega die het leuk vindt betrokken te zijn bij het reilen en zeilen van Museum Romeinse Katakomben. Wij bieden een unieke en boeiende werkplek, leuke en enthousiaste collega’s, en een afwisselende baan waarbij interactie met andere mensen centraal staat. Uren en dagen in overleg. Deze functie kan ingevuld worden als een werkervaringsplek of als vrijwilligerswerk, beiden op basis van onkostenvergoeding en reiskostenvergoeding. Onze gastvrouwen en gastheren werken in het bovengrondse toegangsgebouw van ons museum.

Heb je interesse?
Stuur je reactie met c.v. naar info@katakomben.nl o.v.v. vacature gastvrouw/heer.

Contactgegevens
Museum Romeinse Katakomben, Plenkertstraat 55, 6301 GL Valkenburg aan de Geul. T. +31 (0)43 6012554, M. +31 (0)6 51167856.

www.katakomben.nl


  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Google Plus
  • Add to favorites
  • Email

, , , , , , , , , , , , , , , ,