Cinekid – Stagiaires Cinekid Festival

Stage-vacature | Organisatie: Cinekid | Functie: Stagiaires Cinekid Festival | Plaats: Amsterdam | Omvang: gemiddeld 32 uur per week | Sluitingsdatum: geen


Cinekid hét festival op het gebied van Film, Televisie en Nieuwe Media voor kinderen tussen de 4 en 14 jaar op het cultuurpark Westergasfabriek in Amsterdam en in ruim 35 steden door het land tijdens de herfstvakantie en trekt zo’n 60.000 bezoekers. Het publieksprogramma bestaat uit film- en TV-vertoningen en het 1200m2 MediaLab met media workshops en installaties. Daarnaast is er een professionals programma voor de internationale industrie dat gecoördineerd wordt door Cinekid for Professionals (CfP). Dit  vierdaagse evenement vindt plaats tijdens de tweede helft van het Cinekid-festival.  Het is dé ontmoetingsplek voor alle professionals in de internationale  kindermedia-industrie en wordt druk bezocht door producenten, regisseurs, sales agents, distributeurs, aankopers, journalisten, academici, (game)designers, etc. wereldwijd. Daarnaast is Cinekid door het jaar heen actief met verschillende projecten en opdrachten gericht op de versterking van de positie van kinderen ten opzichte van de media.

Cinekid zoekt:

Stagiaires

gemiddeld 32 uur per week

Voor de komende festivaleditie en voor projecten door het jaar heen zijn we opzoek naar de volgende stagiairs:

AppLab (Per direct): Ga samen met ons op zoek naar de kinderapp pareltjes! Zie voor meer informatie: https://www.cinekid.nl/nieuws/cinekid-zoekt-stagiaire-applab

Nieuwe Media: Produceer de internationale kunstinstallaties in het Cinekid MediaLab! Zie voor meer informatie: https://www.cinekid.nl/nieuws/cinekid-zoekt-stagiair-nieuwe-media

Nieuwe Media Workshops: We zoeken een creatieve aanpakker die dé nieuwe Cinekid workshops gaat ontwikkelen! Zie voor meer informatie: https://www.cinekid.nl/nieuws/cinekid-zoekt-stagiair-nieuwe-media-media-workshops

Educatieve projecten / Cinekid op Locatie: Maak lesmaterialen en werf scholen en filmhuizen door hele land om deel te nemen aan Cinekid 2017! Zie voor meer informatie: https://www.cinekid.nl/nieuws/cinekid-zoekt-stagiair-educatieve-projecten-cinekid-op-locatie

Projecten: We zoeken een producent talent die we overal heen kunnen sturen om onze evenementen en workshops te organiseren! Zie voor meer informatie: https://www.cinekid.nl/nieuws/cinekid-zoekt-stagiair-projectenbureau

Cinekid for Professionals: Dé duizendpoot die ervoor zorgt dat het 4 daagse Industrieprogramma voor Professionals uit de Media op rolletjes verloopt! Zie voor meer informatie: https://www.cinekid.nl/nieuws/cinekid-zoekt-stagiair-cinekid-professionals

Productieassistent TV: We zoeken een stressbestendige en spontane spin in het web die contact onderhoudt met de TV omroepen en BN’ers waar we mee samenwerken. Zie voor meer informatie: https://www.cinekid.nl/nieuws/cinekid-zoekt-productieassistent-tv

Wij bieden jou:
Een interessante, internationale omgeving en een kans om kennis te maken met de internationale (kinder) media industrie. Cinekid is het grootste kindermedia festival ter wereld en Cinekid for Professionals is uniek in Europa. Er wordt op een zakelijke manier gewerkt in een informele organisatie. Je draait als stagiair volwaardig mee als medewerker. De stage biedt de mogelijkheid om kennis te nemen met de verschillende facetten die komen kijken bij het organiseren van een festival en/of projecten. De stages variëren in aantal dagen en maanden maar worden vergoed met een stagevergoeding van € 250 p/m bij een voltijds aanstelling.

Ben je nieuwsgierig geworden?
Kijk dan snel naar de actuele vacatures op onze website en reageer.

www.cinekid.nl


  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Google Plus
  • Add to favorites
  • Email

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,